Mine personlige podcast-favoritter

1

TIP: Jeg lytter til podcasts om tech, medier og iværksætter i. Her er mine favoritter.

Podcast
Flere danske podcasts indeholder rigtigt mange gode og brugbare tips.

Sommeren er ofte tid afslapning og fordybelse, så hvorfor ikke bruge tiden på et podcast eller to, om noget der har ens interesse.

Jeg lytter primært til en række forskellige podcasts når der skal motioneres. Løbeturen synes jeg, er et godt tidspunkt at forøge sin viden på.

Danmark er ikke et stort podcast-land, men går man på opdagelse, er der alligevel et par guldkorn, som kan anbefales.

Herunder de podcasts som jeg oftest lytter til.

Podcasts som John G lytter til

Harddisken

Supernørder skal lytte til Harddisken som behandler aktuelle teknologiske udviklinger og hvordan de har indflydelse på vores hverdag. Harddiskens værter Henrik Føhns og Anders Høeg Nissen kommer rundt om komplekse emner på en interessant måde.

Udgiver: DR P1
Kategori: Tech
Link: Programmets website

Mennesker og Medier

Den garvede journalist Lasse Jensen sætter fokus på medielandskabet og interviewer interessante personer, som typisk har dyb indsigt i forskellige grene af blandt andet de danske medier.

Udgiver: DR P1
Kategori: Medier
Link: Programmets website

Bilradio

Jeg ved intet om biler, men Mikkel Thormsager, chefredaktør på Bilmagasinet og Ulrik Århus fra Radio 24 Syv, formår at gøre bilstoffet interessant, og give mig noget indsigt i et for mig, relativt ukendt emne.

Udgiver: Radio 24 Syv
Kategori: Biler
Link: Programmets website

PotterCut

Dette program behandler online markedsføring på internettet fra forskellige vinkler. Der er både tips til professionelt brug af sociale medier, søgeoptimering og andet godt.

Udgiver: Ib Potter
Kategori: Iværksætter
Link: Programmets website

Thorborgs Talkshow

Super iværksætteren Martin Thorborg råber op om sit syn verden, og deler gerne tips ud til iværksættere. Thorborg er ofte underholdende, men programmerne har stort set altid et eller andet sigte, mod at gøre opmærksom på et eller flere af hans egne projekter. Thorborgs Talkshow er et kærligt spark bagi.

Udgiver: Martin Thorborg
Kategori: Iværksætter
Link: Programmets website

Elektronista

Programmet har et meget bredt fokus på at dække digital kultur herunder også medier, telebranchen og gadgets. Christiane Vejlø taler med en ugentlig gæst om løst og fast.

Udgiver: Radio 24 Syv
Kategori: Tech
Link: Programmets website

Fabiola Share

Online markedsføring, tips til ledelse og personlighedsudvikling. Programmets udbytte er højt, og selvom jeg ofte ikke kender gæsten formår Fabiola Christensen altid at finde en, som har spændende viden og dele ud af.

Udgiver: Fabiola Christensen
Kategori: Iværksætter
Link: Programmets website

Trendsonline

Dette podcast taler med upcomming startups, men også mere etablerede har været på gæstelisten. Udover podcasten beskæftiger Trendsonline sig med at dække iværksætter-Danmark.

Udgiver: Trendsonline.dk
Kategori: Iværksætter
Link: Programmets website

Teknologimagasinet MereMobil

Naturligvis skal jeg lige slå et slag for vores eget podcast. Vi taler om interessante teknologi-emner, og programmets formål er, at gøre lytterne klogere på noget, som de ikke vidste så meget om. Nørdet, informativt og hyggeligt er kodeordene.

Udgiver: MereMobil.dk
Kategori: Tech
Link: Programmets website

Mere til historien

Hvis du har nogle interessante podcasts som du mener, at jeg bør tjekke ud, så skriv gerne en kommentar herunder. Podcast-lytning i Danmark er stadig for de få, er der en verden af guldkorn, hvis man blot tager headsettet på og lytter. Vil du vide mere om podcats findes der faktisk et podcast om det også. Her skal du lytte til podjournalen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer