Kim Kardashian tjener kassen på nyt mobil-spil

Et nyt mobil-spil til Android og iPhone ventes, at indbringe Kim Kardashian mere end hendes samlede indtægter sidste år.

Screenshots fra spillet Kim Kardashian Hollywood

Screenshots fra spillet Kim Kardashian Hollywood

Hjemmesiden TMZ skriver, at de forventer ”Keeping Up With The Kardashians”-stjernen Kim Kardashian vil tjene 465 millioner kroner på et nyt iPhone-spil, hvilket er mere end hendes samlede indtægter sidste år. Det skriver Eb.dk.

Spillet hedder ”Kim Kardashian: Hollywood” og går ud på at spillerne skal designe deres egen berømthed og derefter interagere med Kim Kardashian og hendes venner.

Du kan downloade spillet gratis til iOS og Android telefoner, så det er på in-app køb at der tjenes penge.

Alene på nogle få dage brugte en enkelt bruger 2.750 kroner inde i spillet.

Det ventes, at Kim Kardashian får 45 procent af spillets nettoprofit, hvilket ser ud til at blive omkring 1,1 milliard kroner alene i år. Dette bliver efter diverse udgifter til et overskud på 465 millioner kroner.

Download spillet gratis i Google Play Store og Apples App Store.

Mere til historien

Det populære dansk udviklede mobilspil Subway Surfers er netop frigivet til lavpris Lumia-telefoner, og selvom det også tjener penge, er det ikke på niveau med  Kim Kardashian.


Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.