Husk læs de seneste mobilnyheder i sommerferien

1

Selvom det er ferie-tid og du er væk fra computeren, så husk du kan følge med i de seneste mobilnyheder på MereMobil.dk. Læs her hvordan.

Sommer strand
Sommerferien står for døren – MereMobil.dk forsøger at holde dig opdateret (Foto: MereMobil.dk)

Det er ferietid fra jobbet, men selvom du er væk fra computeren på kontoret eller lignende. Så husk at du sagtens kan læse de seneste mobilnyheder på MereMobil.dk, selvom både du og kroppen er i ferie-mode.

MereMobil.dk har både en mobilsite, som er nem at tilgå fra både tablet og smartphone (mange af jer besøger den allerede i dag).

Har du ikke besøgt den mobile site før, så gøres det blot ved, at indtaste adressen www.meremobil.dk i internetbrowseren, derefter finder systemet automatisk ud af om det skal være mobilversionen eller den fulde website.

Besøger du mobilversionen, så får du nyhederne præsenteret i kronologisk rækkefølge, som det kendes fra vores nyhedsoversigt på den fulde website.

Går ferien sydpå, hvor du tænker det er klogt at spare på dataforbindelsen, eller nyder du blot at være offline i ferien, så kan du også følge med ved, at læse vores ugentlige historie med ”Ugens highlights” eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, som på ingen måde vil ”spamme” din mailboks.

Du tilmelder dig nyhedsbrevet her.

Oversigten over de forskellige ”Ugens Highlights” finder du her.

Mere til historien

Da det også er ferie-tid for os på MereMobil.dk vil vi forsøge, at holde dig opdateret med nyheder, men det kan dog nogen gange ske i et langsommere tempo end til hverdag. Beklager på forhånd.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer