App guider til billig shelter ferie i Danmark

2

Sommerferien står for døren og har du en begrænset økonomi, så kan du holde billig shelter ferie i Danmark i den danske natur.

Bålhygge ved en shelter en sommeraften i Danmark
Bålhygge ved en shelter en sommeraften i Danmark

Det danske land indeholder utrolig mange spændende steder med smuk natur. Og du kan opleve det på tætteste hold – og holde en endda ret billig sommerferie. Det er nemlig muligt, at leje/låne shelters rundt i Danmark enten gratis eller til fornuftige penge.

En shelter er kort og godt et primitivt overnatningssted, hvor du kan søge ly for regn og blæst under et halvtag med tre lukkede sider. Og i Danmark findes der flere hundrede shelters.

Så kunne du tænke dig, at komme på en billig sommerferie eller weekendtur med din familie eller venner, så er det bare at undersøge mulighederne og om du ønsker, det skal være tæt på, hvor du bor eller et andet sted i Danmark, som du vil udforske.

Nicolaj Skafsgaard og Peter Gjøl har lavet en applikation, der kort og godt hedder ”Shelter”, som guider dig til flere hundrede shelters rundt i landet.

De shelters, du finder i applikationen, er indberettet til Naturstyrelsen af indberetter for kommuner og private, da Naturstyrelsen ikke har inddateret alle Danmarks lunde og lavninger, så findes der altså også shelters rundt i landet, som du ikke kan finde ved hjælp af denne applikation.

Dog giver den et stort overblik, ligesom du også kan søge på eventuelle krav til den shelter, som du vil besøge. Det kan være hvis du ønsker, at der skal være drikkevand, bålplads m.v.

Du kan downloade applikationen gratis i Apples App Store og Google Play Store.

Læs mere på hjemmesiden shelterapp.dk.

Mere til historien

Du kan læse mere om shelters i Danmark på Naturstyrelsens hjemmeside, samt benytte hjemmesiden udinaturen.dk til at booke forskellige lejrpladser og shelters.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer