Fire danske gadget-magasiner der ikke bliver krøllede

0

TIP: Der skrives om gadgets og elektronik som aldrig før. Her er fire digitale danske gadget-magasiner, som ikke bliver krøllede.

Elektroniske danske gadget-magasiner
Elektroniske danske gadget-magasiner (Foto: MereMobil.dk)

For få år siden måtte den lokale kiosk besøges, hvis de seneste nyheder om gadgets og hjemme-elektronik skulle findes. På hylderne stod flere magasiner med glittet papir og flotte fotos.

Sådan er det lige knapt mere. I hvert fald er udvalget af fysiske magasiner blevet tyndere. Nogle er lukket andre er blevet til digitale udgivelser.

Jeg har fundet fire danske gadget-magasiner, som alle kan læses på iPad. Et par af udgivelserne er dog også tilgængelige på Android-tablets. Fælles for dem alle er, at der er tale om rigtige elektroniske magasiner, og ikke blot en PDF-fil.

Hvis du abonnerer på alle fire, er der rigtigt læsestof en en lang togtur, en aften på feriens hotelværelse eller blot hjemme i sofaen.

God læselyst..

Fire gadget-magasiner på dansk

Lyd & Billede

Et allround gadget-magasin der spænder bredt over foto, gadgets, hi-fi, tv og hjemmebiografer. God blanding af nyheder og anmeldelser.

Pris: 59 kroner per udgivelse eller abonnement
Gratismulighed: Ældre magasiner end det nyeste er gratis
Platform: iPad og Android

Mobil

Mobil er dedikeret om emnet mobile devices. Her kan du læse nyheder om smartphones og tablets samt anmeldelser af både enheder og apps.

Pris: Gratis
Platform: iPad

Input Magazine

Skriver om forbrugerelektronik og gadgets i bred forstand; fra robotplæneklippere til sportsure. Magasinet har flere interaktive feature.

Pris: Gratis
Platform: iPad og Android

Elektronista

Livsstilsorienteret dansk gadgetmagasin med omtaler af nye produkter og forskelige interviews med fremtrædende personligheder.

Pris: Gratis
Platform: iPad

Mere til historien

Hvis ikke du kan få nok af emnet mobiler og gadgets så kan du læse daglige technyheder, anmeldelser og se web-TV på MereMobil.dk der også udkommer med et podcastmagasin om teknologi.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer