Fire danske gadget-magasiner der ikke bliver krøllede

TIP: Der skrives om gadgets og elektronik som aldrig før. Her er fire digitale danske gadget-magasiner, som ikke bliver krøllede.

Elektroniske danske gadget-magasiner

Elektroniske danske gadget-magasiner (Foto: MereMobil.dk)

For få år siden måtte den lokale kiosk besøges, hvis de seneste nyheder om gadgets og hjemme-elektronik skulle findes. På hylderne stod flere magasiner med glittet papir og flotte fotos.

Sådan er det lige knapt mere. I hvert fald er udvalget af fysiske magasiner blevet tyndere. Nogle er lukket andre er blevet til digitale udgivelser.

Jeg har fundet fire danske gadget-magasiner, som alle kan læses på iPad. Et par af udgivelserne er dog også tilgængelige på Android-tablets. Fælles for dem alle er, at der er tale om rigtige elektroniske magasiner, og ikke blot en PDF-fil.

Hvis du abonnerer på alle fire, er der rigtigt læsestof en en lang togtur, en aften på feriens hotelværelse eller blot hjemme i sofaen.

God læselyst..

Fire gadget-magasiner på dansk

Lyd & Billede

Et allround gadget-magasin der spænder bredt over foto, gadgets, hi-fi, tv og hjemmebiografer. God blanding af nyheder og anmeldelser.

Pris: 59 kroner per udgivelse eller abonnement
Gratismulighed: Ældre magasiner end det nyeste er gratis
Platform: iPad og Android

Mobil

Mobil er dedikeret om emnet mobile devices. Her kan du læse nyheder om smartphones og tablets samt anmeldelser af både enheder og apps.

Pris: Gratis
Platform: iPad

Input Magazine

Skriver om forbrugerelektronik og gadgets i bred forstand; fra robotplæneklippere til sportsure. Magasinet har flere interaktive feature.

Pris: Gratis
Platform: iPad og Android

Elektronista

Livsstilsorienteret dansk gadgetmagasin med omtaler af nye produkter og forskelige interviews med fremtrædende personligheder.

Pris: Gratis
Platform: iPad

Mere til historien

Hvis ikke du kan få nok af emnet mobiler og gadgets så kan du læse daglige technyheder, anmeldelser og se web-TV på MereMobil.dk der også udkommer med et podcastmagasin om teknologi.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.