Du kan nu forudbestille Xbox One

Salgsstarten for Xbox One i Danmark nærmer sig så småt og du kan allerede nu forudbestille dit eksemplar.

Xbox One (Foto: Microsoft)

Xbox One (Foto: Microsoft)

Xbox One lander efter næsten et års ventetid i de danske butikker den 5. september 2014, men allerede nu kan du forudbestille eksklusive Xbox One pakker, som inkluderer to top titler uden ekstra omkostning. Det er spillene FIFA 15 og Forza 5 Motorsport. Prisen for denne pakke er 3.299 kroner.

Forudbestilte du allerede din Xbox One inden den 20. august 2013 og valgte, trods forsinkelsen, at beholde din bestilling, så vil du også kunne få enten ovenstående Xbox One-version for 3.299 kroner eller en særlig udgave af Xbox One med Kinect pakke.

Denne Kinect pakke indeholder en særlig Day One Wireless controller, et HDMI-kabel, chat headset, 14 dages prøveperiode af Xbox Live Gold – og digitale kopier af Forza Motorsport 5, FIFA 15 og Dance Central Spotlight for kun 3.899 kroner.

Fans kan også forudbestille en pakke, som inkluderer den nye Xbox One konsol med 500 GB harddisk, Blu-ray afspiller, indbygget WiFi og en standard Xbox One Wireless Controller, HDMI-kabel, chat headset, 14 dages prøveversion af Xbox Live Gold for nye medlemmer og digitale kopier af Forza Motorsport 5 og FIFA 15 for 3.299 kroner – så længe lager haves.

Mere til historien

EA Sports sender FIFA 15 ud i de danske butikker den 25. september 2014 og du kan også fra den dato indløse en digital kopi, hvis du har købt rettigheder til den fra denne dato.

Apple afviser Microsoft xCloud og Google Stadia i App Store

Spilservices som xCloud og Stadia er ikke velkomne i App Store hos Apple. Microsoft har dog ikke opgivet en iOS-lancering.

(mere…)
Xbox-lancering i august?

Rygterne svirrer om, at Microsoft måske er på vej med en ny variant af Xbox. Måske et billigere alternativ?

(mere…)
2020 bliver et godt gaming-år

Nye spilkonsoller og spændende spil på vej i 2020, som kan gå hen og blive et af de bedste gaming-år i historien. Her er nogle af nyhederne.

(mere…)
5 oversete spil, som du bør prøve nu

TIP: De store spiltitler fylder næsten alt. Derfor har jeg fundet 5 konsol og PC-spil, som fortjener din opmærksomhed - underholdning og kvalitet er nøgleordene.

(mere…)
Bombe: Microsoft åbner for priskrig på spil

Microsofts spiltjeneste Xbox Game Pass udvides med adgang til sprit-nye spil. Konkurrenter som PlayStation Plus og EA Access ventes at følge efter.

(mere…)
PlayStation 4 på vej i 4K Virtual Reality udgave

De meget omtalte Virtual Reality briller kan gøre, at både Sony og Microsoft lancerer nye opdaterede konsoller. Rygterne går på en PS 4 med 4K-opløsning.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram