Du kan nu forudbestille Xbox One

1

Salgsstarten for Xbox One i Danmark nærmer sig så småt og du kan allerede nu forudbestille dit eksemplar.

Xbox One (Foto: Microsoft)
Xbox One (Foto: Microsoft)

Xbox One lander efter næsten et års ventetid i de danske butikker den 5. september 2014, men allerede nu kan du forudbestille eksklusive Xbox One pakker, som inkluderer to top titler uden ekstra omkostning. Det er spillene FIFA 15 og Forza 5 Motorsport. Prisen for denne pakke er 3.299 kroner.

Forudbestilte du allerede din Xbox One inden den 20. august 2013 og valgte, trods forsinkelsen, at beholde din bestilling, så vil du også kunne få enten ovenstående Xbox One-version for 3.299 kroner eller en særlig udgave af Xbox One med Kinect pakke.

Denne Kinect pakke indeholder en særlig Day One Wireless controller, et HDMI-kabel, chat headset, 14 dages prøveperiode af Xbox Live Gold – og digitale kopier af Forza Motorsport 5, FIFA 15 og Dance Central Spotlight for kun 3.899 kroner.

Fans kan også forudbestille en pakke, som inkluderer den nye Xbox One konsol med 500 GB harddisk, Blu-ray afspiller, indbygget WiFi og en standard Xbox One Wireless Controller, HDMI-kabel, chat headset, 14 dages prøveversion af Xbox Live Gold for nye medlemmer og digitale kopier af Forza Motorsport 5 og FIFA 15 for 3.299 kroner – så længe lager haves.

Mere til historien

EA Sports sender FIFA 15 ud i de danske butikker den 25. september 2014 og du kan også fra den dato indløse en digital kopi, hvis du har købt rettigheder til den fra denne dato.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer