Yo-applikationen er blevet hacket

0

Applikationen kan ikke rigtigt sige andet end Yo, men til trods for dette der den alligevel blevet hacket.

Yo applikationen
Yo applikationen

Yo – sådan siger applikationen, og det er alt, hvad den egentlig kan. Til trods for det, så er der alligevel en masse investorer, som anser applikationen for at være en god investering. Det skriver Dr.dk.

Applikationen er nu blevet hacket. Det er studerende på Georgia Tech, som har luret, hvordan man ved hjælp af applikationen kan få adgang til brugernes telefonnumre – der ellers skulle forestille at være hemmelige. Hjemmesiden Techcruch skriver ifølge Dr.dk, at de endda har fået fingre i udviklerens telefonnummer, som de efterfølgende sendte en SMS til. En besked han i øvrigt svarede på.

Ligeledes har de studerende også fundet ud af, hvordan Yo-applikationen kan bruges til spam.

Der er blevet sendt mere end fire millioner ”Yo’s” via applikationen.

Yo har bekræftet, at de er blevet hacket.

Du kan downloade Yo-applikationen gratis i Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Yo-applikationen har fået megen opmærksomhed, da den ikke kan andet end sige ”Yo” – og den kan kun sige det til folk i ens omgangskreds, der også er tilmeldt Yo. Dette har delt vandene med holdninger lige fra den er meningsløs, til den dækker et behov hos andre, som andre beskedtjenester ikke har kunne.

 

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer