Telia opgraderer 4G-dækning på Roskilde Festival

2

Tre ekstra mobilmaster skal sammen med helt aktuelle opgraderinger give en optimal mobildækning på Dyrskuepladsen under årets Roskilde Festival.

Hastighed, speedtest, 3G, 4G
Speedtest (Foto: MereMobil.dk)

I slutningen af denne uge samles 80.000 gæster, samt medarbejdere og frivillige på Dyrskuepladsen i Roskilde til den årlige Roskilde Festival. Det lægger helt naturligt et stort pres på mobilnetværket. Derfor har Telia også forberedt sig på det store rykind.

Telia har valgt at opstille tre mobile master på Roskilde Festivalens område, hvilket efterhånden er blevet ”business as usual” for arrangementer af Roskilde Festivalens art. Men det er ikke nok – for i år får den midlertidige netværksforstærkning ekstra kapacitet, faktisk helt op til 50 procent på både 3G og 4G.

Derudover har Telia også udbygget det permanente netværk på og omkring Dyrskuepladsen, der er opgraderet med hele fem nye master de seneste fem måneder. Også her er kapaciteten blevet udbygget på 3G og 4G. Det betyder netværket kan håndtere endnu flere brugere og give dem en højere hastighed.

– ”Roskilde Festival er et af årets højdepunkter for rigtig mange mennesker, og den ugelange festival er fuld af oplevelser, man gerne vil dele med sine venner. Derfor lægger vi hvert år alle kræfter i for, at vores kunder skal kunne bruge netværket til fx at lægge kommentarer, fotos og levende billeder op på sociale medier – og ikke mindst finde hinanden blandt de 50.000 telte og seks sceneområder,” siger Christoph Nørgaard, privatkundedirektør hos Telia.

Han ser frem til, at Telias kunder får en god festival, hvor mobildækningen burde være i top efter opgraderingerne af netværket i Roskilde, samt på de mobile master.

Mere til historien

Det eksisterende 4G-netværk er udbygget med 1.800 Mhz og 2.600 Mhz, hvilket er de frekvenser, som er bedst egnet til meget koncentreret trafik i små områder. Det betyder, at 4G-kapaciteten er fordoblet på festivalpladsen. Det oplyser Telia i en pressemeddelelse.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer