Telia opgraderer 4G-dækning på Roskilde Festival

Tre ekstra mobilmaster skal sammen med helt aktuelle opgraderinger give en optimal mobildækning på Dyrskuepladsen under årets Roskilde Festival.

Hastighed, speedtest, 3G, 4G

Speedtest (Foto: MereMobil.dk)

I slutningen af denne uge samles 80.000 gæster, samt medarbejdere og frivillige på Dyrskuepladsen i Roskilde til den årlige Roskilde Festival. Det lægger helt naturligt et stort pres på mobilnetværket. Derfor har Telia også forberedt sig på det store rykind.

Telia har valgt at opstille tre mobile master på Roskilde Festivalens område, hvilket efterhånden er blevet ”business as usual” for arrangementer af Roskilde Festivalens art. Men det er ikke nok – for i år får den midlertidige netværksforstærkning ekstra kapacitet, faktisk helt op til 50 procent på både 3G og 4G.

Derudover har Telia også udbygget det permanente netværk på og omkring Dyrskuepladsen, der er opgraderet med hele fem nye master de seneste fem måneder. Også her er kapaciteten blevet udbygget på 3G og 4G. Det betyder netværket kan håndtere endnu flere brugere og give dem en højere hastighed.

– ”Roskilde Festival er et af årets højdepunkter for rigtig mange mennesker, og den ugelange festival er fuld af oplevelser, man gerne vil dele med sine venner. Derfor lægger vi hvert år alle kræfter i for, at vores kunder skal kunne bruge netværket til fx at lægge kommentarer, fotos og levende billeder op på sociale medier – og ikke mindst finde hinanden blandt de 50.000 telte og seks sceneområder,” siger Christoph Nørgaard, privatkundedirektør hos Telia.

Han ser frem til, at Telias kunder får en god festival, hvor mobildækningen burde være i top efter opgraderingerne af netværket i Roskilde, samt på de mobile master.

Mere til historien

Det eksisterende 4G-netværk er udbygget med 1.800 Mhz og 2.600 Mhz, hvilket er de frekvenser, som er bedst egnet til meget koncentreret trafik i små områder. Det betyder, at 4G-kapaciteten er fordoblet på festivalpladsen. Det oplyser Telia i en pressemeddelelse.

Det nye Telia: Kunderne skal betjene sig selv

I det nye Telia, der kommer til at hedde Norlys, er kunderne mere på egen hånd.

(mere…)
Norlys’ køb af Telia er en realitet

Telia Danmark er en del af Norlys. Købet af teleforretningen er nu en realitet.

(mere…)
Grønt lys: Norlys opsluger Telia

Onsdag kom den længe ventede meddelelse om, at Norlys’ opkøb af Telias danske forretning er godkendt.

(mere…)
Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Telia klar med brugte telefoner i butikkerne

Det er nu muligt at købe brugte telefoner i Telia-butikker. Det er en del af konceptet ”Pre-loved”.

(mere…)
Norlys’ repræsentantskab godkender Telia-køb
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram