Spider-Man Unlimited lanceres i september

Spillet Spider-Man Unlimited forventes klar i løbet af september måned 2014 til både Android, iPhone, iPad og Windows Phone.

Spilfirmaet Gameloft er klar med nyt liv til Spider-Man når de i september måned 2014 forventes, at lancerer spillet Spider-Man Unlimited.

Den ikoniske edderkop-man “genoplives” i en actionpacket 3D-runner.

Få The Amazing Spider-Man 2 på mobilen

Spider-Man Unlimited byder på spændende løb, kamp og “sving”, mens du kæmper dig igennem en kaotisk New York City, der er på randen af ødelæggelse. Det er derfor op til Peter Parker (Spider-Man), samt Iron Spider-Man, Spider-Man Noir, Future Foundation Spider-Man og Ben Reilly Spider-Man at teame op og stoppe dem.

Du kan indsamle og opgradere til 23 forskellige Spider-Man suits og stå ansigt til ansigt med de 3 superskurke Green Goblin, Vulture og Electro.

Spider-Man Unlimited forventes, at blive udgivet i september 2014 til Android, iPhone, iPad og Windows Phone.

Mere til historien

Spillet fremvises og kan prøves i en endnu ikke helt færdig udgave på Gamelofts stand til årets E3 (Electronic Entertainment Expo), der finder sted i Los Angeles fra den 10. til 12. juni.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram