Sony: Derfor bruger din Xperia Z mere strøm efter KitKat-opdateringen

Sony kommer nu til undsætning, hvis du har haft problemer med forhøjet strømforbrug efter KitKat-opdateringen på din Xperia Z, ZL, ZR eller Tablet Z.

Sony Xperia Z (Foto: Sony)

Sony Xperia Z (Foto: Sony)

Sony opdaterede flere af deres lidt ældre Xperia-produkter til Android 4.4 for et par uger siden. Helt specifikt er der tale om Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR og Xperia Tablet Z.

Sony har efterfølgende modtaget en række henvendelser omkring forhøjet strømforbrug efter opdateringen. Nu forlyder det sig, at man har fundet en årsag til problemet.

Det forhøjede strømforbrug skulle angiveligt skyldes den seneste udgave af Google Play-tjenester (version 4.4.52). Det er i øvrigt værd at påpege, at problemet ikke nødvendigvis er forbeholdt Xperia-modeller, men derimod kan forekomme på en række enheder med Android 4.4.

Sony klar med Android 4.4 til Xperia Z

En midlertidig løsning på problemet kan ifølge Sony være, at deaktivere interessebaserede reklamer gennem indstillingerne i programmet for Google Play tjenester. Desuden anbefaler de, at man kan deaktivere backup af sine data.

Et helt andet alternativ kunne være at afinstallere Google Play-tjenester. Det kan dog betyde, at man vil få problemer med visse Google-apps.

Mere til historien

Google Play-tjenester er en app, der er installeret på så godt som alle Android-enheder. Med programmet kan Google tilføje ny funktionalitet til din telefon eller tablet uden at opdatere styresystemet. Tredjepartsprogrammer kan så gøre brug af disse funktioner.

Sony bekræfter Xperia-telefon event

Så er det officielt. Der kommer en ny Sony Xperia-telefon. Der er særligt 3 ting, som jeg er meget spændt på.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram