Samsung omdøber Samsung Apps

0

Samsung ønsker at mindske forvirringen omkring deres helt egen applikationsbutik Samsung Apps, derfor ændrer de nu navnet.

Samsung Galaxy Apps
Samsung Galaxy Apps

Der er ingen tvivl om, at Samsung ruster sig lidt til, at kunne begå sig uden Android platformen, hvis dette pludselig skulle blive aktuelt.

Tidligere har de også forsøgt sig med deres helt eget Bada styresystem, hvilket dog aldrig slog igennem – og slet ikke på det danske marked. De har også forsøgt sig med Windows Phone platformen, hvor døren fortsat står åben. Men seneste bud er deres Tizen-mobil, som kommer på det russiske marked senere i år.

Samsung Z – den første Tizen-smartphone

Men på Android-enheder vil Samsung nu også ændre navnet på deres egen applikations-butik Samsung Apps, der fra 1. Juli nu vil hedde Samsung Galaxy Apps. Det skriver Androidcentral.com.

Navneændringen skal drage sammenligningen mellem, at det er ”Galaxy-navnet”, som indikerer der er tale om en Android-enhed.

 – TEST: Samsung Gear 2 – bedre end forgængeren

Mere til historien

Under årets MWC præsenterede Samsung deres smartwatch Gear 2, som er efterfølgeren til Galaxy Gear fra 2013. Væk er navnet Galaxy dog, da det er Tizen, som er urets styresystem.

Læs også:

– Samsung vil udfordre iOS og Android med Tizen

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer