Nokia klar med ny Android-mobil – Nokia X2

0

Efter flere forskellige teasere, så er den nye Android-mobil fra Nokia nu officiel. Navnet er ganske som ventet Nokia X2.

Nokia X2 (Foto: Microsoft Devices og Services Group)
Nokia X2 (Foto: Microsoft Devices og Services Group)

Microsoft Devices og Services Group (det tidligere Nokia) har løftet sløret for den nye Android-mobil, der skal efterfølge Nokia X. Navnet er også helt som ventet Nokia X2.

Nokia X2 har et stilfuldt ydre, som appellere til folk, som kan lide der er lidt farve på deres telefoner – hvilket Nokia har gjort sig i længe. Et lag yderst på telefonen gør, at den har en blank overflade, hvilket Nokia anser som en god ting. Vi kan dog frygte, det måske gør, at telefonen er glat i hænderne ved brug.

På fronten af telefonen ses to knapper, hjem og tilbage. Noget der ikke var på den første Android-mobil fra Nokia.

Nokia X2 kommer også med en ny ”Fastlane-funktion”, der viser kommende aftaler, senest brugte programmer, samt forskellige opgaver der er udført i løbet af dagen. En funktion, som minder om Google Now.

Den nye X2 minder en del om Nokia Lumia-modellerne, selvom det er en Android-mobil. Du kan have dine mest brugte programmer på hjemme-skærmen, samt vælge bruge farvevælgeren til at vælge dine ”tiles”, som det kendes fra Lumia-telefonerne.

Nokia X2 kommer med en 1.2GHz dual-core Qualcomm Snapdragon 200 processor, 4.3 tommer ClearBlack skærm, 5 megapixels kamera, frontkamera, dual-SIM, 1GB RAM, 4GB intern hukommelse, WiFi, Bluetooth, understøtter microSD-kort op til 32GB og et batteri på 1.800 mAh.

Telefonen måler 121.7 x 68.3 x 11.1mm og vejer 150 grams, hvilket gør den lidt “tykkere” end forgængeren, som kun vejede 129 gram.

Skærmen med Nokia X2 har en opløsning på 800×480 pixels og en ppi på 217. Det skriver GSMArena.com.

Fra salgsæsken af er applikationerne Skype, Outlook.com, OneDrive, HERE Maps og MixRadio præinstalleret. Mens du kan downloade blandt andet OneNote i Nokia Store – selvom det er en Android-telefon.

https://www.youtube.com/watch?v=Ri7qNQc5Q08

Nokia X2 kommer ud i udvalgte lande til en pris på 99 Euro i farverne glossy green, orange eller sort med glossy yellow, white og mat dark grey i nær fremtid. Den endelige dato er endnu ikke oplyst.

Det er endnu også uvist om telefonen kommer på det danske marked, dog forventes det ikke, da vi heller ikke fik forgængeren Nokia X på markedet.

Du kan læse mere om den nye Nokia X2 her.

Mere til historien

Den nyeste version af Nokia Store omfatter også tredjeparts-applikations butikker.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer