Følg præstigefyldte Wimbledon på mobilen

0

Den traditionsrige og præstigefyldte tennisturnering Wimbledon starter på mandag og du kan følge den direkte på mobiltelefonen.

Wimbledon er årets tredje Grand Slam turnering, men uden tvivl også den mest traditionsrige og præstigefyldte turnering på både ATP- og WTA-touren.

Du kan følge turneringen direkte på din mobile enhed, har du Android eller iOS, så er der en applikation, hvor du får overblik over en masse forskellige oplysninger omkring turneringen. Ellers kan du benytte deres mobile website.

Under opvarmningsturneringen i Eastbourne har danske Caroline Wozniacki vist en opadgående formkurve, der har hjulpet hende til sejre over blandt andet Samantha Stosur, Sloane Stephens og Camila Giorgi. Desværre røg hun ud i semi-finalen til Angelique Kerber. Så der er håb for hun atter er tilbage i topform efter skader og bruddet med Rory McIlroy.

Du kan downloade den officielle Wimbledon applikation gratis til iPhone i Apples App Store og Google Play Store. Der findes også en iPad applikaton, denne kan også downloades gratis i Apples App Store.

Mere til historien

Den officielle Wimbledon applikation er ikke udgivet til Windows Phone, men du kan altid tjekke deres mobile website ud.

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer