Apple er klar med iOS 8.0 beta 2

0

Beta 2 af iOS 8 er natten til onsdag udsendt til udviklerne. Også preview 2 af OS X Yosemite er sluppet fra Apple.

Fuldkommen som forventet er den næste udvikleropdatering af iOS 8 sendt til supernørder, og udviklere verden over.

Beta 2 indeholder en lang række fejlrettelser, da beta 1 bedst kan beskrives som ”hamrende ustabil”, set i forhold til iOS 7.

Med det samme jeg fik iOS 8.0 beta 2 ind på iPhone 5S mærkede jeg forskel. Nu går Indstillinger ikke længere ned hver anden gang de åbnes, og Google+ applikationen lader nu til at være mere stabil. Så ingen tvivl om, at Apple har justeret mange ting i koden til systemsoftwaren.

iOS 8 – her er nyhederne

De release-notes der medfølger iOS 8 beta 2 bekræfter, at der er tale om mange ændringer. Du kan se dem i linket herunder.

iOS 8.0 beta 2 Release Notes

Systemsoftwaren til Mac er også opdateret. OS X Yosemite er klar i Preview 2, der ligesom beta’en af iOS 8, også kommer med mange rettelser.

 – OS X 10.10 Preview 2 Release Notes

Almindelige slutbrugere kan se frem til, at modtage færdige versioner af de nye opdateringer til efteråret. Softwaren er på nuværende tidspunkt ikke produktionsklar, og hvis de benyttes, må man forudse en del ustabilitet.

Den ældste telefon der i efteråret vil få iOS 8 er iPhone 4S. Det vides endnu ikke, om alle de nye funktioner vil blive tilgængelige på 4S. I de foregående iOS-versioner har nogle af nyhederne været pillet ud, da hardwaren ikke var kraftig nok. Eksempelvis kunne Siri kun bruges på nyere enheder.

Mere til historien

Både iOS 8 og OS X Yosemite blev præsenteret den 2. juni 2014. Samme dag kunne de første betaversioner hentes. Beta 2 lå klar den 18. juni 2014.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer