Angry Birds Epic klar til download i morgen

Det seneste skud på stammen af de populære Angry Birds spil udkommer i morgen til både Android og iOS – navnet er Angry Birds Epic.

Angry Birds Epic (Foto: Rovio)Angry Birds Epic (Foto: Rovio)

Angry Birds Epic (Foto: Rovio)

Rovio er i morgen klar med deres nyeste Angry Birds-spil Angry Birds Epic, der nu ikke længere ligner det klassiske Angry Birds spil eller ”racer-spillet” Angry Birds Go!

Angry Birds er med Epic nu blevet en slags rollespil.

Du kan se traileren for Angry Birds Epic herunder.

Angry Birds Epic er det niende spil i rækken af spil med de sure fugle fra Rovio.

Du kan downloade Angry Birds Epic fra torsdag den 12. juni til både Android og iOS.

Mere til historien

Det første Angry Birds spil kom til iOS-enheder den 10. december 2009, mens Angry Birds Seasons fulgte et lille års tid efter – nemlig i oktober 2010.

Siden er spillene Angry Birds Rio, Angry Birds Space, Angry Birds Star Wars, Angry Birds Friends, Angry Birds Star Wars II og Angyr Birds Go! altså kommet.

En spillefilm om de populære sure fugle ventes juli måned 2016.

 

 

 

Angry Birds Classic er tilbage til mobilen

Angry Birds er tidligere fjernet fra App Store og Google Play Store, men nu er der godt nyt. Rovio er nemlig klar med nyt classics Angry Birds.

(mere…)
Angry Birds er fyldt 10 år

Angry Birds er netop fyldt 10 år. Spillet har været med siden smartphones spæde start. Bliv klogere på lidt af historien her.

(mere…)
Rovio på vej med efterfølgeren til Angry Birds

KORT NYT: Mobilspil- og animationsstudiet Rovio har besluttet at gå videre med planerne om en efterfølger til Angry Birds-filmen.

(mere…)
Angry Birds 2 slår alle download-rekorder

Kort-nyt: Der er ingen tvivl om, at Angry Birds er succesfuldt, og det ser ud til efterfølgeren også bliver en succes. Angry Birds 2 har allerede slået alle download-rekorder.

(mere…)
De vrede fugle er tilbage – Angry Birds 2

Det er efterhånden mange år siden, at det oprindelige Angry Birds spil udkom. Nu er efterfølgeren klar.

(mere…)
Angry Birds-producenten Rovio fyrer 130 ansatte

Et af de mest succesfulde mobilspil igennem tiden har mødt lidt modgang og producenten Rovio fyrer nu hver sjette medarbejder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram