HTC One (M8) Mini – her er den

0

Miniudgaven af HTC One (M8) er sat til salg i bl.a. Danmark. Her kan du læse om specifikationerne.

HTC One (M8) Mini
HTC One (M8) Mini (Kilde: @evleaks)

HTC har endnu ikke officielt bekræftet HTC One (M8) Mini, men en prisdatabase og et par forhandlere har den allerede i listerne. Den forventede leveringsdato er foreløbigt den 13. maj 2014, skriver Amobil.no.

Telefonen kommer med 4.5 tommer IPS+ LCD-skærm med 720 x 1280 pixels opløsning. Processoren er en quad-core type, Qualcomm Snapdragon, med 1.4 GHz. HTC One (M8) Mini har 1 GB RAM og 16 GB indbygget brugerhukommelse.

Det er ekstra interessant, at det udskældte fire megapixels kamera med såkaldt ”Ultrapixels-teknik”, er udskiftet med en kamerasensor på 13 megapixels.

Derudover byder One (M8) Mini på Bluetooth, 4G og Android 4.4 KitKat.

Web-TV: Sådan er HTC One (M8) – se testen

Telefonen er hos den norske forhandler Multicom.no sat til 4.364 norske kroner. Omregnet til dansk valuta så bliver det 3.983 kroner uden abonnement. I Danmark er One (M8) Mini også begyndt at dukke op. Proshop.dk har oprettet produktet i webshoppen til 4.037 kroner.

HTC One (M8) ramte i min test fem ud af seks stjerner. Særligt kameraet var med til at trække karakteren ned. Nu bliver det spændende, hvordan billederne fra M8-mini bliver, når HTC nu tilsyneladende undlader Ultrapixels.

TEST: Læs anmeldelsen af HTC One (M8)

Oplysningerne i artiklen er baseret på informationer som Multicom.no har gjort tilgængelig og er ikke officielt bekræftet.

Vi har kontaktet HTC for at få en kommentar til historien.

– “Vi ikke kan udtale os om rygter og spekulationer,” lyder den kortfattede tilbagemelding fra HTC Nordic.

Mere til historien

Den ganske velinformerede person @evleaks lækkede allerede den 4. maj 2014 de første billeder af HTC One Mini 2, 2014, som han valgte at kalde den i hans opdatering på Twitter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer