Evernote runder 100 millioner brugere

0

Den populære notatapplikation Evernote har netop annonceret, at de har rundet 100 millioner brugere.

Evernote runder 100 millioner brugere
Evernote runder 100 millioner brugere

Firmaet bag den populære notatapplikation Evernote har netop annonceret, at de er stolte over at de nu har rundet 100 millioner brugere. Det skriver Afterdawn.com.

– ”Man kan se på det på to måder. På den ene side, så er der mere end 100 millioner mennesker hvis liv er blevet berørt, bare en lille smule, af noget vi har lavet. Mens der på den anden side, fortsat er 7 milliarder mennesker, som aldrig har brugt et Evernote produkt,” skriver Evernote på deres blog efter udmeldingen om milepælen på 100 millioner brugere.

Ud af de 100 millionr brugere, så har 88 millioner downloadet applikationen direkte, mens resten af brugerne er blevet henvist. Og brugerne fordeler sig til 35 millioner fra Asien og Stillehavsområdet, 31 millioner fra Europe Middle East and Africa (EMEA) 27 millioner fra Nordamerika og 8 millioner fra Latinamerika.

Mere til historien

Evernote lancerede deres services i 2008 og siden har deres ambition været, at give folk værktøjer til måden de arbejder på. Der har tidligere været mange både notatprogrammer og produktivitets værktøjer, men de var alle sammen forældet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer