Evernote runder 100 millioner brugere

Den populære notatapplikation Evernote har netop annonceret, at de har rundet 100 millioner brugere.

Evernote runder 100 millioner brugere

Evernote runder 100 millioner brugere

Firmaet bag den populære notatapplikation Evernote har netop annonceret, at de er stolte over at de nu har rundet 100 millioner brugere. Det skriver Afterdawn.com.

– ”Man kan se på det på to måder. På den ene side, så er der mere end 100 millioner mennesker hvis liv er blevet berørt, bare en lille smule, af noget vi har lavet. Mens der på den anden side, fortsat er 7 milliarder mennesker, som aldrig har brugt et Evernote produkt,” skriver Evernote på deres blog efter udmeldingen om milepælen på 100 millioner brugere.

Ud af de 100 millionr brugere, så har 88 millioner downloadet applikationen direkte, mens resten af brugerne er blevet henvist. Og brugerne fordeler sig til 35 millioner fra Asien og Stillehavsområdet, 31 millioner fra Europe Middle East and Africa (EMEA) 27 millioner fra Nordamerika og 8 millioner fra Latinamerika.

Mere til historien

Evernote lancerede deres services i 2008 og siden har deres ambition været, at give folk værktøjer til måden de arbejder på. Der har tidligere været mange både notatprogrammer og produktivitets værktøjer, men de var alle sammen forældet.

Sådan scanner du dokumenter med din smartphone

TIP: Hvordan scanner jeg et dokument med min iPhone eller Android? Her fortæller vi hvordan du scanner både dokumenter, kvitteringer og visitkort.

(mere…)
Evernote er fyldt seks år

Firmaet bag den populære notat-applikation ”Evernote” kan nu fejre seks års fødselsdag med mere end 100 millioner brugere på verdensplan.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram