Drivr giver smagsprøve på Taxi-tur i Tesla

0

Den danske applikation Drivr har gjort det nemt at bestille og betale for taxi-kørsel via en applikation – og i denne weekend er der prøvetur i en Tesla.

Drivr Tesla (Foto: Drivr)
Drivr Tesla (Foto: Drivr)

Den dansk udviklede applikation Drivr (tidligere Click A Taxi) har gjort det nemt at bestille og betale for en taxi fra en applikation. Virksomheden er også snart klar med lanceringen af endnu et innovativt koncept – nemlig med den californiske luksus el-bil Tesla. Dermed kan private og virksomheder i Danmark køre ”grønt”. Og der er allerede prøveture i weekenden.

– ”Rene elbiler er fremtidens taxi,” siger Christian Poll, miljøpolitisk medarbejder hos Danmarks Naturfredningsforening.

Og nu er Drivr altså klar med Tesla til sommer.

– ”Vi glæder os helt vildt til den officielle lancering til sommer. Udover det er en ren elbil, vil servicen i Drivr Tesla være skyhøj med en venlig chauffør i jakkesæt, der altid smiler og holder døren,” siger Nikolaj Køster, der er medstifter af Drivr.

Kan du ikke vente til sommer, så er det i denne weekend muligt at bestille en Drivr Tesla i København gratis via applikationen.

Kom ud og kør med Drivr Tesla i København denne weekend:

  • Fredag den 2. maj (fra kl. 18-23)
  • Lørdag den 3. maj (fra kl. 10-23)
  • Søndag den 4. maj (fra kl. 10-21)

Du kan downloade applikationen Drivr gratis i Apples App Store og Google Play Store. Til Windows Phones findes fortsat Click A Taxi, men Nikolaj Køster oplyser til MereMobil.dk, at Drivr kommer til Windows Phone senere i år.

Mere til historien

Click A Taxi ændrede i november 2013 navn til Drivr efter at have været kendt i omkring to år under Click A Taxi-navnet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer