Apple vil erobre hjemmet med ny software-platform

0

RYGTE: Apple er tæt på, at præsentere en helt ny softwareplatform, som vil gøre det muligt at styre hvidevarer, alarmsystemer og andet udstyr via en iPhone.

Apple WWDC 2014
Apple WWDC 2014

Skal man tro de nyeste skriverier, så er Apple meget tæt på at præsenterer en ny softwareplatform, der vil kunne bringe en masse af hjemmets elektroniske enheder helt tæt på den populære iPhone.

Ifølge Financial Times, så vil Apple allerede på mandag, den 2. juni, præsentere den nye software på deres årlige udviklerkonference (WWDC), som finder sted i San Francisco i næste uge. Her vil der blive demonstreret, hvordan man kan bruge iPhonen til fjernbetjening når ens hårde hvidevarer, alarmsystemer, lys m.m. skal styres. Det skriver Business.dk.

Apple: WWDC 2014 vil finde sted den 2.-6. Juni

Også konkurrenterne Google og Samsung har forsøgt, at trænge ind på nye områder for at kompensere for den vigende vækst i smartphone-salget på de vestlige markeder. Samsung står blandt andet bag en ny serie af ”Smart Home”-hvidevarer og TV, som også kan betjenes via smartphones.

WEB-TV: Hold styr på vasketøjet på mobilen

Det nye system fra Apple skal gøre det enkelt at betjene hjemmets elektronik produkter via telefonen, hvilket blandt andet ses ved Apple har søgt patent på en software, som automatisk tænder lyset, hvis beboeren kommer hjem med en tændt iPhone.

Ifølge Financial Times, så har Apple allerede forhandlet med hvidevare-producenter om en Apple-certificering a la ”Made for iPhone”, som allerede kendes fra headsets, højtalere og lignende.

Apple har ikke kommenteret på disse rygter, men vi får at se til mandagens keynote om der er hold i disse rygter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer