Apple og Google dropper patentkrige i fremtiden

0

De to store amerikanske tech-giganter dropper nu alle deres søgsmål mod hinanden og vil i stedet samarbejde, det oplyser de i en fælles meddelelse.

Apple og Google har efter længerevarende patentkrig besluttet, at stoppe med at bekrige hinanden og i stedet for samarbejde. Det skriver Dr.dk.

– ”Apple og Google er blevet enige om, at se bort fra alle nuværende søgsmål, som eksisterer direkte mellem de to virksomheder,” sådan lyder det fra de to selskaber i en fælles meddelelse.

I stedet åbner de op for et samarbejde om patent-reformer, men understreger også samtidig, at de ikke har tænkt sig at gå så langt, at de giver tilladelse til at bruge hinandens teknologier.

Der har gennem tiden været utallige af retssager de to selskaber imellem, men nu skulle det altså være slut med at beskylde hinanden for patent-brud m.m.

Mere til historien

Seneste dom i en retssag, de to selskaber imellem, faldt i begyndelsen af maj måned, hvor en amerikansk domstol slog fast, at Samsung skulle betale en bøde på næsten 120 millioner dollar til Apple for at have krænket to patenter.

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer