Afløseren til AR Drone 2.0 er Parrot Bebop Drone

Parrot har fremvist efterfølgeren til den populære AR Drone 2.0. Den nye drone er opgraderet på flere punkter og lyder navnet Bebop Drone.

Parrot Bebop Drone (Foto: Parrot)

Parrot Bebop Drone (Foto: Parrot)

Parrot er ved, at opgraderer deres drone-program med efterfølgeren til den populære AR Drone 2.0. Den nye model hedder Bebop Drone (AR Drone 3.0) og kommer med en masse fede nye funktioner og features.

Den nye drone fra Parrot kommer blandt andet med et kamera med 14 megapixels og fiskeøjeobjektiv, hvilket giver brugerne muligheden for at optage flotte billeder med det ”rigtige” flyve-look. Det betyder, at den kan optage video i et felt på 180 grader.

Det video Parrot Bebop optager er i full HD (1080 x 1920 pixels) og det kan streame billeder direkte til din smartphone eller tablet.

Tit lider mange luftfotos af vindens luner, dette undgås dog med Parrot Bebop, da den har digital billedstabilisering. Ligesom flere sensorer også hjælper til med stabiliteten og gør dronen nem at styre via en smartphone eller tablet.

Til Parrot Bebop Dronen følger der en gratis styre-app, FreeFlight 3.0, til smartphones og tablets med iOS eller Android.

Parrot skriver i en pressemeddelelse, at Bebop Drone rammer markedet i fjerde kvartal 2014, priserne er endnu ikke fastlagte.

Du kan læse mere om Parrot Bebop Drone og Parrot Skycontroller her.

Mere til historien

Foruden Parrot Bebop Drone, så kommer Parrot Skycontroller også på markedet i fjerde kvartal 2014.

Forsvaret og politiet udfaser DJI-droner
(mere…)
Stop! Læs dette før du køber en drone

Du risikerer at købe en drone, som du ikke må flyve med.

(mere…)
Dansker skal få dronerne til at flyve i Norden

Markedet for erhvervs- og privatdroner er i stor vækst, og en ny dronebutik bliver starten på ekspansionen i Norden for DJI.

(mere…)
DJI Mini 4 Pro: En STOR opgradering | Her er min test på dansk
(mere…)
DJI Mini 4 Pro er den nye standard for små droner

Dronen DJI Mini 3 Pro afløses af DJI Mini 4 Pro. Flere sensorer er blandt nyhederne.

(mere…)
DJI-droner er under beskydning

Kinesiske DJI er i modvind. DJI anklages for at være i ledtog med den kinesiske regering. Danske styrelser og politiet overhører advarslerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram