Afløseren til AR Drone 2.0 er Parrot Bebop Drone

0

Parrot har fremvist efterfølgeren til den populære AR Drone 2.0. Den nye drone er opgraderet på flere punkter og lyder navnet Bebop Drone.

Parrot Bebop Drone (Foto: Parrot)
Parrot Bebop Drone (Foto: Parrot)

Parrot er ved, at opgraderer deres drone-program med efterfølgeren til den populære AR Drone 2.0. Den nye model hedder Bebop Drone (AR Drone 3.0) og kommer med en masse fede nye funktioner og features.

Den nye drone fra Parrot kommer blandt andet med et kamera med 14 megapixels og fiskeøjeobjektiv, hvilket giver brugerne muligheden for at optage flotte billeder med det ”rigtige” flyve-look. Det betyder, at den kan optage video i et felt på 180 grader.

Det video Parrot Bebop optager er i full HD (1080 x 1920 pixels) og det kan streame billeder direkte til din smartphone eller tablet.

Tit lider mange luftfotos af vindens luner, dette undgås dog med Parrot Bebop, da den har digital billedstabilisering. Ligesom flere sensorer også hjælper til med stabiliteten og gør dronen nem at styre via en smartphone eller tablet.

Til Parrot Bebop Dronen følger der en gratis styre-app, FreeFlight 3.0, til smartphones og tablets med iOS eller Android.

Parrot skriver i en pressemeddelelse, at Bebop Drone rammer markedet i fjerde kvartal 2014, priserne er endnu ikke fastlagte.

Du kan læse mere om Parrot Bebop Drone og Parrot Skycontroller her.

Mere til historien

Foruden Parrot Bebop Drone, så kommer Parrot Skycontroller også på markedet i fjerde kvartal 2014.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer