Afløseren til AR Drone 2.0 er Parrot Bebop Drone

Parrot har fremvist efterfølgeren til den populære AR Drone 2.0. Den nye drone er opgraderet på flere punkter og lyder navnet Bebop Drone.

Parrot Bebop Drone (Foto: Parrot)

Parrot Bebop Drone (Foto: Parrot)

Parrot er ved, at opgraderer deres drone-program med efterfølgeren til den populære AR Drone 2.0. Den nye model hedder Bebop Drone (AR Drone 3.0) og kommer med en masse fede nye funktioner og features.

Den nye drone fra Parrot kommer blandt andet med et kamera med 14 megapixels og fiskeøjeobjektiv, hvilket giver brugerne muligheden for at optage flotte billeder med det ”rigtige” flyve-look. Det betyder, at den kan optage video i et felt på 180 grader.

Det video Parrot Bebop optager er i full HD (1080 x 1920 pixels) og det kan streame billeder direkte til din smartphone eller tablet.

Tit lider mange luftfotos af vindens luner, dette undgås dog med Parrot Bebop, da den har digital billedstabilisering. Ligesom flere sensorer også hjælper til med stabiliteten og gør dronen nem at styre via en smartphone eller tablet.

Til Parrot Bebop Dronen følger der en gratis styre-app, FreeFlight 3.0, til smartphones og tablets med iOS eller Android.

Parrot skriver i en pressemeddelelse, at Bebop Drone rammer markedet i fjerde kvartal 2014, priserne er endnu ikke fastlagte.

Du kan læse mere om Parrot Bebop Drone og Parrot Skycontroller her.

Mere til historien

Foruden Parrot Bebop Drone, så kommer Parrot Skycontroller også på markedet i fjerde kvartal 2014.

DJI Mini 3 Pro kan flyve (næsten) overalt

Den nye letvægtsdrone DJI Mini 3 Pro er fyldt med fed teknologi og automatiske funktioner – også for begyndere, men du skal stadig overholde reglerne.

(mere…)
Parrot Pot test – den digitale urtepotte

MINITEST: Her er den internetforbundne urtepotteskjuler. Automatisk vanding og en række sensorer holder liv i blomster og planter - til overpris.

(mere…)
Parrot samler Android og iOS i bilen

Håndfri producenten Parrot vil samle iOS CarPlay og Android Auto i én 2-din autoradio, med Android 5.0 Lollipop. (mere…)

Test af docking-højtalere: Kraftfuld lyd til til alle rum - stue, køkken og soveværelse

TEST: Der er i alle smartphones små højtalere, som reelt ikke er udviklet til afspilning af musik i stor stil, men det afholder ikke folk fra at bruge dem. Vi har testet tre alternativer til forskellige rum i huset. (mere…)

Få bedre lyd ud af din smartphone og iPad - test af Parrot Zikmu Solo og SmallPod Air

TEST: Højtalerne i smartphones rgner sig ikke til musik, og enhver musikentusiast vil få ondt i ørerne blot ved tanken. Vi har testet to fede lyd-gadgets til hjemmet - Parrot Zikmu Solo og SmallPod Air. (mere…)

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram