Børneapplikationen Oscar og Olivia på vej til Android

0

Børnebogsapplikationen Oscar og Olivia har været tilgængelig til iOS siden 2012, men nu meldes det den er på vej til Android.

Screenshot fra applikationsn Oscar og Olivia på rumeventyr
Screenshot fra applikationsn Oscar og Olivia på rumeventyr

Tilbage i sommeren 2012 kom børnebogsapplikationen Oscar og Olivia til iPhone og iPad, men Android-platformen blev overset. Og dengang oplyste bagmanden, at der ikke umiddelbart var planer om en Android-version.

Men disse planer er nu ændret små to år senere oplyser Thomas Mygind Christensen nemlig på Facebooksiden, at Oscar og Olivia kommer til Android.

YouTube

Når du starter videon, godkender du samtidig YouTube’s Privacy Policy.
Læs mere

Afspil video

– ”Så er der gode nyheder til alle Jer android brugere derude. Der er lykkedes os at lave en aftale med nogle dygtige android udviklere, så ALLE historierne om Oscar og Olivia også udkommer på google play!,” lyder beskeden på Facebook.

Det ser dog også ud til, at der vil blive skåret muligheden for “Læs selv”-funktionen fra, da applikationerne så vil fylde mindre på telefonerne.

YouTube

Når du starter videon, godkender du samtidig YouTube’s Privacy Policy.
Læs mere

Afspil video

Applikationen er lavet af Thomas Mygind Christensen, som er manden bag både idé, manuskript og han er også selv oplæser.

Der findes til iOS tre forskellige historier om Oscar og Olivia.

Mere til historien

Oscar og Olivia er ikke kun udkommet i en elektronisk bog, men den første bog ”Oscar og Olivia på rumeventyr” kom også i en fysisk bog.

De tre historier, som er frigivet til iOS om Oscar og Olivia er: Oscar og Olivia på rumeventyr, Oscar og Olivia og sørøverskatten, samt Oscar og Olivia og Sørøverskatten.