Børneapplikationen Oscar og Olivia på vej til Android

Børnebogsapplikationen Oscar og Olivia har været tilgængelig til iOS siden 2012, men nu meldes det den er på vej til Android.

Screenshot fra applikationsn Oscar og Olivia på rumeventyr

Screenshot fra applikationsn Oscar og Olivia på rumeventyr

Tilbage i sommeren 2012 kom børnebogsapplikationen Oscar og Olivia til iPhone og iPad, men Android-platformen blev overset. Og dengang oplyste bagmanden, at der ikke umiddelbart var planer om en Android-version.

Men disse planer er nu ændret små to år senere oplyser Thomas Mygind Christensen nemlig på Facebooksiden, at Oscar og Olivia kommer til Android.

– ”Så er der gode nyheder til alle Jer android brugere derude. Der er lykkedes os at lave en aftale med nogle dygtige android udviklere, så ALLE historierne om Oscar og Olivia også udkommer på google play!,” lyder beskeden på Facebook.

Det ser dog også ud til, at der vil blive skåret muligheden for “Læs selv”-funktionen fra, da applikationerne så vil fylde mindre på telefonerne.

Applikationen er lavet af Thomas Mygind Christensen, som er manden bag både idé, manuskript og han er også selv oplæser.

Der findes til iOS tre forskellige historier om Oscar og Olivia.

Mere til historien

Oscar og Olivia er ikke kun udkommet i en elektronisk bog, men den første bog ”Oscar og Olivia på rumeventyr” kom også i en fysisk bog.

De tre historier, som er frigivet til iOS om Oscar og Olivia er: Oscar og Olivia på rumeventyr, Oscar og Olivia og sørøverskatten, samt Oscar og Olivia og Sørøverskatten.

Disse børnespil stjæler dine data – se listen

En ny dansk undersøgelse af mobilspil viser hvilke populære børnespil, der videregiver børn og unges data. Se listen her.

(mere…)
Mobilspil lokker penge ud af børn og unge

Børn kan risikere at blive ludomaner i en alt for tidlig alder ved at spille mobilspil. Sådan lyder advarslen fra Forbrugerrådet Tænk.

(mere…)
Lader Meta bevidst skadeligt indhold ligge for at tjene penge?

Den danske psykolog Lotte Rubæk vender Metas ekspertgruppe ryggen. Hun frygter ekspertgruppen har givet en legitimitet til Meta.

(mere…)
Teknologiforståelse kommer på skoleskemaet

Et nyt fag kommer på skoleskemaet. Det skal hjælpe eleverne med at forstå sig på digitaliseringen.

(mere…)
Så mange børn oplever ubehageligt indhold på nettet

DR sætter fokus på, hvad børn og unge egentlig ser på deres skærm - og alt for meget er ubehageligt. Hvad kan man gøre?

(mere…)
Børn har barske oplevelser bag skærmen

DR har frigivet en skræmmende dokumentar - ”Alene hjemme på nettet”, som har fokus på børns grænseoverskridende oplevelser.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram