Akuthjælp på din smartphone

De danske regioner har udgivet applikation, der kan hjælpe dig, når ulykken rammer.

Screenshots fra applikationen Akuthjælp fra Danske Regioner

Screenshots fra applikationen Akuthjælp fra Danske Regioner

I de gode gamle dage mødte man op på skadestuen, når foden var blevet forvredet under en fodboldkamp, eller når knægten var faldet ned fra et træ og havde slået armen. Såden er det ikke længere - i dag skal man ringe til skadestuen, før man møder op.

Men hvem er det nu lige man skal ringe til, når knægten tuder som en stukken gris, og kæresten render panikslagen rundt efter en ispose?

Man tager selvfølgelig sin smartphone, og finder applikationen Akuthjælp, der er udgivet af de danske regioner. Applikationen giver dig et hurtigt overblik over åbningstider for skadestuer og akutmodtagelser, lægevagter, apoteker, tandlæge- og tandskadevagter, kiropraktorvagter og psykiatriske akuttilbud.

Applikationen har telefonnumre på hvem man skal ringe til, og via en GPS funktion kan applikationen også vise nærmeste apoteker, akutmodtagelser skadestuer med mere.

Akuthjælp applikationen er gratis og kan hentes på Apples App Store eller Google Play. Man kan også hente applikationen ved at sende en sms med teksten ‘hent app akuthjælp’ til 1272 (koster almindelig sms-takst).

Mere til historien

Du kan desuden også se hvor lang ventetiden er på skadestuer i applikationen Akuthjælp fra Region Danmark, det kan være det bedre kan betale sig at køre lidt længere efter kortere ventetid.

Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
Apple sletter gamle apps - udviklere raser

Apple er i gang med at ”rydde op” i App Store og sletter apps, som ikke er opdateret længe. Udviklerne raser da det går ud over velfungerende apps.

(mere…)
1 million færre apps i Play Store

De seneste år er en masse apps fjernet fra Google Play Store.

(mere…)
Apple vs. Epic: En sejr for Apple – men ikke ubetinget

Get ready for next level! Slagsmålet mellem Fortnite-udvikleren og Apple fortsætter. Det er ikke ”game over”. Epic vil have en runde mere.

(mere…)
Endnu et benspænd for Apples milliardbutik

Netflix, Spotify, aviser og bogtjenester kan slippe for betaling til Apple fra næste år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram