Akuthjælp på din smartphone

0

De danske regioner har udgivet applikation, der kan hjælpe dig, når ulykken rammer.

Screenshots fra applikationen Akuthjælp fra Danske Regioner
Screenshots fra applikationen Akuthjælp fra Danske Regioner

I de gode gamle dage mødte man op på skadestuen, når foden var blevet forvredet under en fodboldkamp, eller når knægten var faldet ned fra et træ og havde slået armen. Såden er det ikke længere – i dag skal man ringe til skadestuen, før man møder op.

Men hvem er det nu lige man skal ringe til, når knægten tuder som en stukken gris, og kæresten render panikslagen rundt efter en ispose?

Man tager selvfølgelig sin smartphone, og finder applikationen Akuthjælp, der er udgivet af de danske regioner. Applikationen giver dig et hurtigt overblik over åbningstider for skadestuer og akutmodtagelser, lægevagter, apoteker, tandlæge- og tandskadevagter, kiropraktorvagter og psykiatriske akuttilbud.

Applikationen har telefonnumre på hvem man skal ringe til, og via en GPS funktion kan applikationen også vise nærmeste apoteker, akutmodtagelser skadestuer med mere.

Akuthjælp applikationen er gratis og kan hentes på Apples App Store eller Google Play. Man kan også hente applikationen ved at sende en sms med teksten ‘hent app akuthjælp’ til 1272 (koster almindelig sms-takst).

Mere til historien

Du kan desuden også se hvor lang ventetiden er på skadestuer i applikationen Akuthjælp fra Region Danmark, det kan være det bedre kan betale sig at køre lidt længere efter kortere ventetid.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer