Akuthjælp på din smartphone

De danske regioner har udgivet applikation, der kan hjælpe dig, når ulykken rammer.

Screenshots fra applikationen Akuthjælp fra Danske Regioner

Screenshots fra applikationen Akuthjælp fra Danske Regioner

I de gode gamle dage mødte man op på skadestuen, når foden var blevet forvredet under en fodboldkamp, eller når knægten var faldet ned fra et træ og havde slået armen. Såden er det ikke længere – i dag skal man ringe til skadestuen, før man møder op.

Men hvem er det nu lige man skal ringe til, når knægten tuder som en stukken gris, og kæresten render panikslagen rundt efter en ispose?

Man tager selvfølgelig sin smartphone, og finder applikationen Akuthjælp, der er udgivet af de danske regioner. Applikationen giver dig et hurtigt overblik over åbningstider for skadestuer og akutmodtagelser, lægevagter, apoteker, tandlæge- og tandskadevagter, kiropraktorvagter og psykiatriske akuttilbud.

Applikationen har telefonnumre på hvem man skal ringe til, og via en GPS funktion kan applikationen også vise nærmeste apoteker, akutmodtagelser skadestuer med mere.

Akuthjælp applikationen er gratis og kan hentes på Apples App Store eller Google Play. Man kan også hente applikationen ved at sende en sms med teksten ‘hent app akuthjælp’ til 1272 (koster almindelig sms-takst).

Mere til historien

Du kan desuden også se hvor lang ventetiden er på skadestuer i applikationen Akuthjælp fra Region Danmark, det kan være det bedre kan betale sig at køre lidt længere efter kortere ventetid.

Fortnite kommer tilbage på iPhone – men det bliver dyrt

Sideloading af apps på iPhone og iPad bliver dyrt – en millionomkostning for udgiverne.

(mere…)
Apple tillader i nær fremtid apps uden om App Store

Det bliver måske snart muligt, at downloade apps på iPhone fra en anden appbutik end App Store, forlyder det.

(mere…)
Årets mest downloaded spil og apps i Apples App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, som har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Google har offentliggjort årets vindere i Google Play

Her er ”Best of 2023” for Google Play. Du kan se hvilke apps og spil, der løb med sejren på Android.

(mere…)
iPhone-folket er væsentlig mere værd end Android-brugere

Nye tal kasserer tommelfingerregel som værende tæt på et regulært fejlskud.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram