Ugens highlights – de mest læste artikler

OVERBLIK: Telenor har netop startet en ny kampagne, som blandt andet betyder gratis data SIM-kort til alle – læs om det og meget mere.

Kalender

Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

I den seneste uge har Google ikke kun åbnet op for, at danskerne nu kan leje og købe film i Google Play Store. Men det er nu også muligt, at købe hardware-enheder som eksempelvis Google Nexus 5 og Google Chromecast.

Telenor har fået udført en stor netværksundersøgelse af Teknologisk Institut, der viser teleselskabet scorer 76 procent i ”samlet fejlfri brugeroplevelse”, hvilket er højere end konkurrenterne TDC, Telia og 3. I den forbindelse har Telenor også i gang sat en ny strategi, som hedder STORM, hvilket blandt andet har resulteret i en dæknings-applikation, der gør det muligt for dig at teste dækningen, hvor du er og på din mobil.

En ny version af Android-styresystemet er også klar, denne gang en særlig version til de såkaldte wearable-gadgets.

Vi har i den forgangne uge også anmeldt den prisbillige smartphone Huawei Y530. Du kan læse hele testen her.

Husk du også kan deltage i vores konkurrence, hvor du kan vinde HTC One (2014-udgaven), der ventes at blive offentliggjort på tirsdag ved en event i London. MereMobil.dk livechatter under præsentationen.

Hitlisten uge 11 2014

01. Telenor udleverer gratis data SIM-kort

02. Telenor vinder netværkstest

03. Defekt mobil: Ingen hjælp fra teleselskabet

04. Så mange megabytes bruger du fra datapakken

05. Nu kan du købe Nexus 5 i Google Play Store

06. 4G LTE kategorier – hvad betyder de?

07. Motorola Moto 360 – nyt smartwatch

08. LG G Watch – det første LG Smartwatch er officielt

09. Telenor lancerer dæknings applikation

10. Android 4.4 KitKat nærmer sig LG G2

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge. Husk også at følge med via vores nyhedsbrev.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram