Ugens highlights – de mest læste artikler

OVERBLIK: Årets Mobile World Congress er netop slut, men ugen har også budt på andre nyheder. Vi har samlet et overblik over de mest læste.

Kalender

Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

Mobile World Congress 2014 er slut og hele mobilbranchen har igen forladt Barcelona. Vi har samlet et overblik over eventen, som du kan se nærmere på hvis det har din interesse. Men nederst på siden har vi også samlet de 10 mest læste artikler med nyheder fra MWC, samt de 10 mest læste artikler, der intet har med MWC at gøre.

Højdepunkterne fra MWC 2014

Der er ingen tvivl om, at den største nyhed denne uge er offentliggørelsen af Samsung Galaxy S5 i mandags på den første officielle dag til MWC 2014.

Men også Sonys Xperia Z2 og Xperia Z2 Tablet fik opmærksomhed hos verdenspressen.

Alt imens mobilbranchen rendte rundt nede i solrige Barcelona, kom der også nyheder i lille Danmark. Blandt andet startede både HTC og Samsung udrulningen af Android 4.4 KitKat opdateringen til henholdsvis HTC One mini og HTC One max, samt Galaxy S4.

Android 4.4 på vej til HTC One mini og One Max

Ligesom Telia og Telenor kunne oplyse, at de i den kommende uge starter et projekt op, som skal resulterer i hurtigere 4G-hastigheder på deres netværk.

Du kan til hver en tid se alle vores web-tv indslag her.

Hitlisten uge 9 2014 – almindelige nyheder

iOS 7.0.6 er klar til iPhone og iPad

Mobile surfere får hurtigere 4G-hastigheder

Lumigon teaser ny smartphone

Analytiker: iPhone 6 kommer på markedet i juli

Mobilantenner får måske mærkningsordning

Android 4.4 KitKat opdatering på vej til Galaxy S4
Danske Bank lancerer ældrevenlig netbank
Første nordiske Apple TV app er klar

Netflix vil bruge milliard-beløb på tv-indhold

Windows Phone 8 på 80 procent af Windows Phones

Hitlisten uge 9 2014 – Mobile World Congress nyheder

01. WEB-TV: Samsung Galaxy S5 – det første kig

02. Her er specifikationerne på Samsung Galaxy S5

03. Samsung Galaxy S5 er nu officiel

04. Galaxy S5 – vi har prøvet fingeraftrykket

05. Sony Xperia Z2 – Sonys nye flagskib

06. WEB-TV: LG G2 Mini – se lavpris G2’eren

07. WEB-TV: Nokia XL – første kig på Nokias Android

08. HTC OnePlus er efterfølgeren til HTC One

09. WEB-TV: Sony Xperia Z2 – se Sonys nye supermobil

10. Kazam klar med ny Tornado 2-serie med octo-core

 

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge. Husk også at følge med via vores nyhedsbrev.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

 

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram