Sony: PlayStation 4 solgt i mere end 6 mio. eksemplarer

Successen fortsætter for PlayStation 4, som nu har rundet mere end 6 millioner solgte eksemplarer på verdensplan.

Sony PlayStation 4 (Foto: Sony)

Sony PlayStation 4 (Foto: Sony)

Det er mindre end fire måneder siden, at Sony sendte deres nye spilkonsol PlayStation 4 på markedet, men allerede nu er der solgt mere end 6 millioner eksemplarer på verdensplan.

- Salget af PS4 og Xbox One går forrygende

PlayStation 4 er også lige udkommet i Sonys hjemland, Japan, den 22. februar. Den har allerede nu opnået et salg på 370.000 konsoller på hjemme-markedet.

- "Jeg er meget glad for, at PlayStation 4 har fået sådan en god start i Japan," siger Andrew House, Group CEO for Sony Computer Entertainment Inc.

Det er dog ikke kun salget af hardwaren, som går godt. Også software salget går strygende til PlayStation 4, hvor der er solgt mere end 13,7 millioner spil via digital download på PlayStation Store.

PlayStation 4 er på nuværende tidspunkt tilgængelig i 57 lande.

Mere til historien

Blandt de bedst sælgende titler til PlayStation 4 er ”Killzone Shadow Fall”, der er solgt i mere end 2,1 millioner eksemplarer på verdensplan, samt spillene ”Knack”, ”Call of Duty”, ”Fifa 14”, ”Battlefield 4” og ”Assassin’s Creed: IV Black Flag”.

Læs også:
- Få GTA San Andreas på din smartphone

Tekken 8 kommer til PlayStation 5

Sony har netop afholdt PlayStation State of Play, hvor de fremviste kommende store spiltitler, der kommer til PlayStation. Tekken 8 er en af dem.

(mere…)
Her er den nye kompakte Sony Xperia 5 IV

Er du den kreative type og sværger til video, billeder og lyd i topkvalitet? Sony Xperia 5 IV er en kompakt flagskibstelefon.

(mere…)
Sony på vej med afdeling for mobilspil

En ny afdeling er på vej hos Sony, da de har købt Savage Game Studios. Dermed vil de starte afdelingen PlayStation Studios Mobile Division.

(mere…)
Sony hæver prisen og klar med ”ny” PlayStation 5

Prisen på PlayStation 5 er hævet på en række markeder - også i Danmark. En ny opdateret model er på vej.

(mere…)
Er Sony på vej med en ny ”compact”?

Sony har annonceret, at de afholder event den 1. september. Det tyder på, at en ”compact”-enhed, ser dages lys. Få detaljerne her.

(mere…)
Sådan lyder Sonys 10-spors mobilstudie

VIDEO: Music Pro er et mikro-lydstudie i Sony Xperia 1 IV. Vi har testet mulighederne med Music Pro.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram