Samsung offentliggør Galaxy S3 Slim

0

Samsung har diskret afsløret en ny version af den tidligere topmodel Galaxy S III – nemlig Galaxy S3 Slim.

Samsung Galaxy S3 Slim (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy S3 Slim (Foto: Samsung)

Mens de fleste går og venter på, at Samsungs næste topmodel Galaxy S5 når salgsstarten, så har Samsung ret diskret offentliggjort telefonen Samsung Galaxy S3 Slim, der er en tyndere udgave af den to år gamle topmodel.

Samsung Galaxy S5 er nu officiel

Sammenligningen mellem Galaxy S3 Slim og Galaxy S III hører dog hurtigt op da også specifikationerne er ændret – faktisk er de ringere end på den oprindelige Galaxy S III. Men hvorfor så dette ”Galaxy S3-navn”? Det er formentlig fordi, at hvis Samsung havde kaldt den Galaxy Core Neo, Galaxy Express 2 Plus eller et andet navn, som ikke forbandt den med Galaxy S-serien, så ville denne telefon ikke få omtale. Det skriver Technologytell.com.

Galaxy S3 Slim kommer med en 4,5 tommer skærm, og ventes i første omgang kun at komme til det sydamerikanske marked, da den indtil videre kun er at finde på Samsung Brazils officielle hjemmeside.

Ny Galaxy S III Mini kommer ikke til Danmark

Specifikationerne på Galaxy S3 Slim er en 4,5 tommer qHD skærm, 1.2 GHz quad-core processor, 1 GB RAM, 8 GB intern hukommelse, 5 megapixels kamera, 2.100 mAh batteri og Android 4.2.

Galaxy S3 Slim ventes, at være eksklusiv på det sydamerikanske marked.

Samsung Danmark oplyser også til MereMobil.dk, at den ikke kommer til det nordiske marked.

Samsung Galaxy S5 – alt du skal vide

Mere til historien

Galaxy S III blev præsenteret den 3. maj 2012 og kom på markedet i slutningen af maj måned. Modellen har solgt mere end 50 millioner eksemplarer på verdensplan.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer