Nu forbedres københavnernes 3G-netværk

Telia og Telenors netværkssammenlægning nærmer sig hovedstaden og forbedrer i næste uge 3G-netværket på Vestegnen, Valby og Frederiksberg.

Mobilmast, telemast

Mobilmast på Nordfyn (Foto: MereMobil.dk)

Sammenlægningen af Telia og Telenors 3G-netværk forventes færdigt til april, og turen er nu kommet til det vestlige København.

I midten af næste uge, helt præcist natten til den 12. marts 2014, er turen kommet til Albertslund, Ishøj, Vanløse og Rødovre, samt Valby og Frederiksberg. Hvilket betyder, at Telia og Telenor kunder vågner op til et markant forbedret 3G-netværk onsdag i næste uge.

– ”Fra på onsdag vil mange af vores kunder vest for København opleve en markant forbedret dækning, når de snakker i mobiltelefon eller går på nettet fra deres smartphone eller tablet-pc. Det skyldes, at vi på én nat forøger antallet af 3G-mobilmaster i en grad, det normalt ville tage 3-5 år at opnå. I alt forøger vi antallet af 3G-master fra 143 til 238 – det svarer til 66 procent, og det vil man kunne mærke på særligt dækningen indendørs” siger Richard Stigaard, der er netværksdirektør i Telenor.

Dermed vil indbyggerne i og omkring byerne opleve færre afbrydelser og en forbedret dækning, når de taler i telefon eller går på nettet med deres smartphone eller tablet.

Du kan se præcis hvor 3G-netværket lægges sammen her.

Telenor og Telia er med 3G-sammenlægningen vest for København et skridt tættere på, at have dækket hele Danmark med et forbedret 3G-netværk. Hele Jylland, Fyn og Bornholm er allerede dækket og der ventes nu blot på, at de sidste områder også lægges sammen.

Mere til historien

3G-netværkssammenlægningen startede i maj 2013 og forventes afsluttet i april måned 2014. Efter planen kommer sammenlægningen til Amager i uge 14, mens Indre København står for tur i uge 17.

Det nye Telia: Kunderne skal betjene sig selv

I det nye Telia, der kommer til at hedde Norlys, er kunderne mere på egen hånd.

(mere…)
Norlys’ køb af Telia er en realitet

Telia Danmark er en del af Norlys. Købet af teleforretningen er nu en realitet.

(mere…)
Grønt lys: Norlys opsluger Telia

Onsdag kom den længe ventede meddelelse om, at Norlys’ opkøb af Telias danske forretning er godkendt.

(mere…)
Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Jonas Vingegaard og “Friends”-dødsfald trak dataforbruget til nye højder

Danskerne satte igen rekord i dataforbrug. Især én dato stikker ud, skriver teleselskabet Telenor.

(mere…)
Telia klar med brugte telefoner i butikkerne

Det er nu muligt at købe brugte telefoner i Telia-butikker. Det er en del af konceptet ”Pre-loved”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram