Nu forbedres københavnernes 3G-netværk

0

Telia og Telenors netværkssammenlægning nærmer sig hovedstaden og forbedrer i næste uge 3G-netværket på Vestegnen, Valby og Frederiksberg.

Mobilmast, telemast
Mobilmast på Nordfyn (Foto: MereMobil.dk)

Sammenlægningen af Telia og Telenors 3G-netværk forventes færdigt til april, og turen er nu kommet til det vestlige København.

I midten af næste uge, helt præcist natten til den 12. marts 2014, er turen kommet til Albertslund, Ishøj, Vanløse og Rødovre, samt Valby og Frederiksberg. Hvilket betyder, at Telia og Telenor kunder vågner op til et markant forbedret 3G-netværk onsdag i næste uge.

– ”Fra på onsdag vil mange af vores kunder vest for København opleve en markant forbedret dækning, når de snakker i mobiltelefon eller går på nettet fra deres smartphone eller tablet-pc. Det skyldes, at vi på én nat forøger antallet af 3G-mobilmaster i en grad, det normalt ville tage 3-5 år at opnå. I alt forøger vi antallet af 3G-master fra 143 til 238 – det svarer til 66 procent, og det vil man kunne mærke på særligt dækningen indendørs” siger Richard Stigaard, der er netværksdirektør i Telenor.

Dermed vil indbyggerne i og omkring byerne opleve færre afbrydelser og en forbedret dækning, når de taler i telefon eller går på nettet med deres smartphone eller tablet.

Du kan se præcis hvor 3G-netværket lægges sammen her.

Telenor og Telia er med 3G-sammenlægningen vest for København et skridt tættere på, at have dækket hele Danmark med et forbedret 3G-netværk. Hele Jylland, Fyn og Bornholm er allerede dækket og der ventes nu blot på, at de sidste områder også lægges sammen.

Mere til historien

3G-netværkssammenlægningen startede i maj 2013 og forventes afsluttet i april måned 2014. Efter planen kommer sammenlægningen til Amager i uge 14, mens Indre København står for tur i uge 17.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer