Ny Galaxy S III Mini kommer ikke til Danmark

Galaxy S III Mini Value Edition kommer ikke på det nordiske marked, lyder det fra Samsung.

Samsung har lanceret en opdateret version af den godt 17 måneder gamle Galaxy S III Mini. Navnet er Galaxy S III Mini Value Edition. Den er netop begyndt at sælge i Nederlandene, skriver GSMarena.com.

Samsung Galaxy S III Mini

Samsung Galaxy S III og Samsung Galaxy S III Mini

Den originale version af Galaxy S III Mini og den nye er stort set identiske enheder, dog med den undtagelse af, at processoren er opgraderet fra 1 GHz dual-core Cortex A9 til 1.2 GHz dual-core.

Derudover er Android versionen, i forhold til den oprindelige Galaxy S III Mini, opdateret til Android 4.2.2 Jelly Bean. Der er ikke udover dette ikke nogle ændringer.

 - Web-TV: Sådan skal Galaxy S5 sælges

Ikke til Danmark

Samsung Galaxy S III Value Edition sendes kun i butikkerne i udvalgte lande, og her er Danmark og resten af det nordiske marked ikke iblandt.

 - ”S III Value Edition kommer ikke til det danske eller nordiske marked,” fortæller Samsung Nordic til MereMobil.dk.

S III Mini har 8 GB indbygget hukommelse.

Mere til historien

Da jeg i efteråret 2012 testede Galaxy S III Mini kostede den 3.000 kroner uden abonnement. I dag kan denne smartphone erhverves for lige omkring 1.000 kroner.

Læs også:
- Web-TV: Samsung Gear Fit – det første kig

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Nye smart-køkken produkter på vej fra Samsung

Ovn, vaskemaskine og tørretumber – naturligvis med smarthome-teknologi og mange smarte ord. Læs om de nyeste smart-maskiner fra Samsung.

(mere…)
Samsung klar med nye foldbare smartphones til august

Skal man tro de seneste rygter fra tipster Jon Prosser, så vil Samsung afholde en Unpacked event i august, hvor de vil afsløre nye foldbare telefoner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram