Nexus 6 bliver en light-version af LG G3

RYGTE: Rygterne om den næste Nexus-telefon er allerede godt i gang, og skal man tro de seneste er Nexus 6 en mindre spækket version af LG G3.

Nexus Logo

Nexus Logo

Rygterne om den kommende Nexus 6 telefon er mange. Først nævnes LG atter som producent for den næste Nexus-model, senere var det Lenovo, der var forventet hardware-producent. Men nu tyder det på, at det atter er LG, der ventes at være bag den nye topmodel.

LG har været hardware-producenten bag de seneste to Nexus-modeller. Henholdsvis Nexus 4 og Nexus 5, som var mindre spækkede versioner af Optimus G og LG G2.

Historisk set har den samme producent indtil nu maximalt produceret to Nexus-modeller. Derfor var det også realistisk da rygterne om, at næste generation af Nexus ville blive produceret af Lenovo.

- Nexus 6 kommer måske fra Lenovo

Bliver det, som de seneste rygter altså tyder på, LG, som kommer til at stå bag hardwaren på Nexus 6, så ventes det at være en mindre spækket version af LG G3. Det skriver Amobil.no.

Får rygtebørsen ret, så ventes telefonen at komme med en skærm med en opløsning på 2560 x 1440 pixels og en 64 bit chip.

- LG glade for at have rød Nexus 5 i sortiment

Det er endnu uvist, hvornår vi eventuelt skal forvente Nexus 6, men bliver det vanen tro, så har Google tradtion for at lancere deres produkter i efteråret.

Mere til historien

Efterfølgeren til LG G2 ventes med spænding, da LG G2 er en telefon, der for alvor har gjort LG til en interessant mobilproducent igen.

Læs også
- Nexus 5 – den bedste Nexus-telefon til dato
- Nexus 5 – derfor er den værd at købe

Pixel 7a er en solid budgettelefon få forbedringer

VIDEO: Pixel 7a er en budgetvenlig smartphone med svagheder. Se anmeldelsen her og find ud af, om Pixel 7a er pengene værd.

(mere…)
Google dropper support på Chromecast i stilhed

Den første Chromecast fra Google vil ikke længere modtage software- eller sikkerhedsopdateringer.

(mere…)
Din gamle Gmail-konto bliver slettet

Bruger du Gmail, eller har du brugt Gmail, vil denne nyhed interessere dig.

(mere…)
Her er Googles 2023-nyheder

OVERBLIK: Vi har her samlet nyhederne fra Google I/O 2023. Få overblikket over, hvilke nye produkter og services der er på vej.

(mere…)
Google Pixel 7a test | Minimale nyheder

TEST: Min Pixel 7a test konkluderer, at nyhederne er minimale, men at produktkvaliteten er god. Læs min Pixel 7a test her.

(mere…)
Her er Pixel 7a og Pixel Tablet

Google har lanceret den prisvenlige Pixel 7a og den første tablet i nyere tid, Pixel Tablet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram