Nexus 6 bliver en light-version af LG G3

0

RYGTE: Rygterne om den næste Nexus-telefon er allerede godt i gang, og skal man tro de seneste er Nexus 6 en mindre spækket version af LG G3.

Nexus Logo
Nexus Logo

Rygterne om den kommende Nexus 6 telefon er mange. Først nævnes LG atter som producent for den næste Nexus-model, senere var det Lenovo, der var forventet hardware-producent. Men nu tyder det på, at det atter er LG, der ventes at være bag den nye topmodel.

LG har været hardware-producenten bag de seneste to Nexus-modeller. Henholdsvis Nexus 4 og Nexus 5, som var mindre spækkede versioner af Optimus G og LG G2.

Historisk set har den samme producent indtil nu maximalt produceret to Nexus-modeller. Derfor var det også realistisk da rygterne om, at næste generation af Nexus ville blive produceret af Lenovo.

Nexus 6 kommer måske fra Lenovo

Bliver det, som de seneste rygter altså tyder på, LG, som kommer til at stå bag hardwaren på Nexus 6, så ventes det at være en mindre spækket version af LG G3. Det skriver Amobil.no.

Får rygtebørsen ret, så ventes telefonen at komme med en skærm med en opløsning på 2560 x 1440 pixels og en 64 bit chip.

LG glade for at have rød Nexus 5 i sortiment

Det er endnu uvist, hvornår vi eventuelt skal forvente Nexus 6, men bliver det vanen tro, så har Google tradtion for at lancere deres produkter i efteråret.

Mere til historien

Efterfølgeren til LG G2 ventes med spænding, da LG G2 er en telefon, der for alvor har gjort LG til en interessant mobilproducent igen.

Læs også
Nexus 5 – den bedste Nexus-telefon til dato
Nexus 5 – derfor er den værd at købe

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer