Microsoft går efter Android-markedsdele

0

Salget af Windows Phones skal stige, hvilket er grunden til Microsoft nu tager helt nye metoder i brug, som skal stjæle Android-markedsandele.

Windows Phone
Windows Phone

Mobilkøberne har efterhånden fået øjnene op for Windows Phone og er begyndt at tage platformen til sig. Dog har Microsoft fortsat behov for, at få salget til at stige så konkurrencen mod Android og iOS bliver mere lige. Det skriver Computerworld.dk.

 – Microsoft bekræfter Windows Phone 8.1 navnet

Det er særligt på det europæiske og amerikanske marked, at Windows Phone vinder frem og på Gartners opgørelse over det globale smartphonemarked i 2013 ses det, at Windows Phone ikke fylder meget.

I Gartners opgørelse for 2013 indtog Microsoft tredjepladsen med beskedne 3,2 procent, mens Android havde førertrøjen på med 78,4 procent og iOS lå på andenpladsen med 15,6 procent.

Måske Android-apps på Windows Phone

Men nu får to indiske telefon-producenter, Lava og Karbonn, adgang til Windows Phone-platformen uden licensafgift, hvilket blev oplyst under Mobile World Congress i slutningen af februar måned, det skriver Times of India.

Ifølge kilder til Times of India, så forhandlede parterne allerede sidste år, men det var først da Microsoft gik med til at fjerne licens-omkostningerne, at de nåede til enighed.

Det ventes de to indiske producenter er klar med smartphones med Windows Phone styresystemet inden for de kommende måneder.

Microsoft vil for alvor kunne få markedsandele der også vil få betydning på det globale plan, hvis de får gang i salget i Indien.

Microsoft har ikke ønsket at kommentere nærmere på aftalen med de indiske producenter.

Mere til historien

Det er netop nu Nokia, som sidder på tronen på Windows Phone platformen. Men flere producenter har nu fået opmærksomhed på platformen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer