Microsoft bekræfter Windows Phone 8.1 navnet

0

Det har været forventet af alle, at det officielle navn på næste store Windows Phone opdatering blev Windows Phone 8.1 – nu har Microsoft bekræftet.

Windows Phone 8.1 information lækket
Windows Phone 8.1 information lækket

Microsoft har nu bekræftet, at den næste version af Windows Phone vil få det officielle navn Windows Phone 8.1 helt som forventet.

Microsoft er allerede påbegyndt at opdatere afsnittet ”Kompatibilitet af applikationer Windows Phone Store”, hvor det ser ud til de fleste, hvis ikke alle, Windows Phone 8 applikationer er kompatible med den nyeste version af styresystemet. Det skriver GSMArena.com.

Her er Windows Phones Notification Center

Det skal dog ikke forventes, at applikationer udviklet til Windows Phone 8.1 er bagudkompatible, da der er nye API’er og services.

Windows Phone 8.1 forventes, at blive afsløret og detaljerne offentliggjort til den kommende Microsoft BUILD konference, som finder sted den 2. april 2014. Selve opdateringen vil formentlig blive tilgængelig inden for nogle få uger efter BUILD konferencen.

Nokia Lumia 630 måske først med Windows Phone 8.1

Mere til historien

Nokia er uden sammenligning den producent med størst markedsandele på Windows Phone-platformen. Men under årets Mobile World Congress oplyste Microsoft, at flere producenter er på vej til Windows Phone-platformen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer