Huawei på vej med dual-OS telefon

0

Huawei er på vej med en Windows Phone, men det er ikke alt, den kommer nemlig med både Windows Phone og Android.

Huawei
Huawei (Foto: MereMobil.dk)

Noget af det nye er Dual-OS telefoner, senest har producenten Karbonn offentliggjort, at de kommer med en Dual-OS Windows Phone i juni måned. En telefon vi formentlig ikke får på det danske marked.

Sådan vil Huawei få succes

Men en vi måske kan få på det danske marked er en Dual-OS telefon fra Huawei, der både kommer med Windows Phone og Android. Det skriver Wmpoweruser.com.

– ”Windows Phone er en retning for os – og en anden vi nu følger – er Dual-OS. Dual OS, som i Android og Windows sammen,” sådan lyder det fra Huaweis marketingchef, Shao Yang, til TrustedReviews.

Grunden til Huawei nu forsøger sig med en Dual-OS telefon er, at de fortsat satser på Windows Phone, men tror Android-delen kan være med til at hjælpe platformen på vej.

Huawei satser på smartphones i fremtiden

– ”Hvis det kun er en Windows Phone, så vil køberne måske ikke beslutte sig ligeså nemt til at købe telefonen. Har de derimod Android og Windows Phone sammen, så kan de ændre det, ligesom de ønsker og dermed bliver valget af Windows Phone nemmere for brugerne. Vi tror, at Dual-OS kan blive det nye valg for mobilkøberne. Vi forventer, at vores telefon vil være i handlen på det amerikanske marked i løbet af andet kvartal,” lyder det fra Shao Yang.

Det er endnu uklart om telefonen kommer med dual-boot eller brugeren kun har muligheden for, at vælge enten Android eller Windows Phone.

Analyse: Huawei brager frem i Danmark

Ligesom det også er uvist, om denne Dual-OS telefon er en, som vi skal forvente kommer i handlen på det danske marked.

Mere til historien

Huawei er verdens tredje største smartphone-producent.  Og Shao Yang fortæller, at Huawei fortsat vil producerer Windows Phones, men Android er deres første prioritet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer