Huawei dropper dual-OS telefon

0

I sidste uge skrev vi, at Huawei var på vej med en dual-OS telefon, i hvert fald til det amerikanske marked, men de planer er nu droppet.

Huawei
Huawei (Foto: MereMobil.dk)

I sidste uge skrev vi, at mobilproducenten Huawei var på vej med en dual-OS telefon i løbet af sommeren, hvilket betød både Android og Windows Phone kombineret, men nu forlyder det, at disse planer er droppet. Det skriver Engadget.com.

Huawei på vej med dual-OS telefon

– ”Windows Phone er en retning for os – og en anden vi nu følger – er dual-OS. Dual OS, som i Android og Windows sammen,” sådan lød det fra Huaweis marketingchef, Shao Yang, til TrustedReviews.

Men skal man tro hjemmesiden Techcrunch, så skal vi altså ikke forvente en Dual-OS telefon fra Huawei i nær fremtid alligevel.

MereMobil.dk holder øje med nyhederne fra Huawei, men det ser altså ikke ud til vi i nær fremtid skal forvente denne Dual-OS telefon, hverken på det amerikanske marked eller det danske.

Mere til historien

En Dual-OS telefon skulle også være på vej fra både Ubuntu og Karbonn, men det er altså heller ikke telefoner, som vi skal vente kommer til det danske marked.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer