HTC lukker HTC Watch helt ned

0

Sidste år lukkede HTC tjenesten HTC Watch ned i Danmark, men nu følger de resterende lande.

HTC Watch (Kilde: Androidcentral)
HTC Watch (Kilde: Androidcentral)

HTC åbnede tilbage i 2011 filmtjenesten HTC Watch, som udelukkende er forbeholdt HTC-mobiler. Tjenesten var dog ikke nogen større succes, hvilket også resulterede i at HTC i maj måned 2013 valgte at lukke tjenesten ned i Danmark.

Men nu får tjenesten dødsstødet generelt. Det skriver Androidcentral.com.

– ”Ja, det er korrekt at HTC Watch lukker ned fra d. 31. marts 2014. De markeder, som det vil berøre, er, Taiwan, UK, USA, Irland og Tyskland. Vi beklager selvfølgelig, hvis dette skaber problemer for nogle HTC brugere og anbefaler, at man downloader det indhold, som man ønsker at se efter d. 31. marts, inden der bliver lukket ned,” sådan lyder det fra HTC Danmark til MereMobil.dk.

I stedet for at have en filmtjeneste til brugerne, så vil HTC i fremtiden forsøge at hjælpe brugerne med at finde det indhold, som betyder noget for dem.

Netflix – nu den sjettestørste TV-kanal i Danmark

– “HTC Watch lukker dels fordi, at vi gerne vil fokusere endnu mere på at udvikle produkter og services, som kan give forbrugerne den bedste mobile oplevelse. Vores kernekompetencer ligger i at hjælpe forbrugere med at opdage det indhold, som betyder noget for dem, hvad enten det er film, TV serier, nyheder eller sociale updates – dette kan fx være gennem HTC BlinkFeed eller Sense TV,” slutter HTC Danmark.

Mere til historien

HTC forventes, at offentliggøre The All New HTC One i London den 25. marts 2014.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer