Google Play Store ændrer In-App købs-betingelser

Tidligere på ugen kom Apple med en advarsel for In-App køb og nu er Google klar med lignende i Google Play Store.

Når man skal downloade en applikation i Google Play Store, så kræver det man indtaster sit kodeord, men når det er gjort, så er der faktisk ”åbent til ens kort i 30 minutter” – uden man skal indtaste kodeordet.

Apple har ligeledes også ”åbent” i deres pre-settings, men kun i et tidsrum på 15 minutter. Dette er netop ændret med opdateringen til iOS 7.1 efter en aftale med the Federal Trade Commission, det kan være samme aftale der gør, at Google nu også ændrer det i Google Play Store.

Google Play Store er opdateret, så man vælger om man fremadrettet skal bruge kodeord for hvert køb eller aldrig ønsker at bruge kodeord, når der skal købes applikationer.

Det er særligt sager, hvor forældre er endt med kæmpe-regninger efter deres børn har shoppet løs i diverse applikations-butikker, der ligger bag disse ændringer.

- Apple skal betale for børns app-køb

Mere til historien

En aftale mellem Apple og The Federal Trade Commission skulle være i orden inden den 31. marts, hvilket kunne virke til også Google har en aftale med The Federal Trade Commission.

Google Play runder 10 år – og får nyt logo

Det er 10 år siden, at Google ændrede Android Market til Google Play Store. Det fejres blandt andet med et nyt logo.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
1 million færre apps i Play Store

De seneste år er en masse apps fjernet fra Google Play Store.

(mere…)
Google og Apples app-model smadres

Ny lovgivning rettet mod Google og Apples appbutikker kan fuldstændigt trække tæppet væk under forretningsmodellen, hvis den nye lov breder sig.

(mere…)
Google Play Store vil fokusere mere på sikkerhed

Google har annonceret en kommende Safety Section, som skal sikre brugerne mere sikkerhed.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram