Gør Flappy Bird comeback i App Stores?

0

Skaberen af det populære mobilspil ”Flappy Bird” valgte at trække spillet tilbage fra alle App Stores, men et comeback er måske under opsejling.

Screenshots fra mobilspillet Flappy Bird
Screenshots fra mobilspillet Flappy Bird

Da skaberen af Flappy Bird, Dong Nguyen, trak spillet tilbage i februar måned var det med forklaringen om, at han ikke længere kunne klare presset og al opmærksomheden.

Dengang var der stor undren over hans træk. Var det rigtigt det han fortalte, eller var der tale om et mediestunt? Han oplyste på Twitter, at 22 timer senere ville spillet blive trukket tilbage – et tweet, som blev retweeted mere end 145.000 gange efterfølgende. Det betød også 10 millioner mennesker nåede at downloade spillet på de 22 timer.

Flappy Bird fjernet fra App Store og Google Play – mediestunt?

Det er der dog ikke et klart svar på, men nu har Dong Nguyen i et interview med Rolling Stones Magazine fortalt, at han atter overvejer at gøre spillet tilgængeligt igen. Siden det oprindelige Flappy Bird spil blev fjernet, har flere hackere udnyttet ”hysteriet” ligesom der også er lavet utallige kopier af Flappy Bird-spillet.

Flappy Bird hysteri udnyttes af hackere

Dong Nguyen arbejder på nye spil, hvor af et af dem vil blive frigivet i denne måned. Her kunne et comeback af Flappy Bird være et godt træk rent markedsføringsmæssigt.

Fortsat undren over Flappy Birds forsvinden

Mere til historien

Inden Flappy Bird blev fjernet fra Apples App Store og Google Play Store var det blevet downloadet mere end 50 millioner gange og havde en indtjening på omkring 50.000 dollars om dagen.

Læs også:
TIP: Slettet Flappy Bird og vil have igen?

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer