Følg Kevin Magnussen og Formel 1 2014 på mobilen

Der er mindre end 24 timer til at danske Kevin Magnussen deltager i sit første Formel 1 løb, og du kan følge ham helt tæt på mobilen. Læs her hvordan.

Formel 1 2014 kommer til at sætte sig i mange danskeres hukommelse, som året hvor danske Kevin Magnussen fik sin debut.

Formel 1

Kevin Magnussen præsenterer sin F1-racer

Men hvis ikke du har mulighed for at følge ham på TV, når de røde lygter søndag morgen slukkes over banen i Melbourne, Australien. Så er der heldigvis hjælp at finde.

Sidder du med en Android eller iOS enhed, så kan du nemlig følge alle 19 løb i 2014 sæsonen, på mobilen via disse tre muligheder:

For iOS folket kan du via dette link hente den officielle Formel 1 applikation til enten din iPhone eller iPad.

Sidder du med en Android smartphone eller tablet, kan du via dette link hente den officielle Formel 1 applikation til din enhed.

Begge applikationer understøtter ”in-app” køb for uddybende løbs-information. Applikationerne er dog gratis at hente ned på din enhed.

Din tredje mulighed for at følge Kevin Magnussen og resten af Formel 1 feltet er via dens officielle hjemmeside, der er tilpasset mobilen. Dette kan gøres lige her: mobile.formula1.com.

Mere til historien

Der findes også uofficielle applikationer til andre platforme, blandt andet til Windows Phone. Disse kan findes i de respektive applikations-butikker.


Avatar

Om Jacob Smidt

Jacob er mobilfreak med en forkærlighed til Android. Han har tidligere været en fast del af den daglige nyhedsdækning, men bruger nu sin fritid på at skrive om seneste nyt. Ud over bred viden om Android og Google, har han også en stor forståelse for IT og elsker at lege med nye gadgets.