Følg Kevin Magnussen og Formel 1 2014 på mobilen

1

Der er mindre end 24 timer til at danske Kevin Magnussen deltager i sit første Formel 1 løb, og du kan følge ham helt tæt på mobilen. Læs her hvordan.

Formel 1 2014 kommer til at sætte sig i mange danskeres hukommelse, som året hvor danske Kevin Magnussen fik sin debut.

Formel 1
Kevin Magnussen præsenterer sin F1-racer

Men hvis ikke du har mulighed for at følge ham på TV, når de røde lygter søndag morgen slukkes over banen i Melbourne, Australien. Så er der heldigvis hjælp at finde.

Sidder du med en Android eller iOS enhed, så kan du nemlig følge alle 19 løb i 2014 sæsonen, på mobilen via disse tre muligheder:

For iOS folket kan du via dette link hente den officielle Formel 1 applikation til enten din iPhone eller iPad.

Sidder du med en Android smartphone eller tablet, kan du via dette link hente den officielle Formel 1 applikation til din enhed.

Begge applikationer understøtter ”in-app” køb for uddybende løbs-information. Applikationerne er dog gratis at hente ned på din enhed.

Din tredje mulighed for at følge Kevin Magnussen og resten af Formel 1 feltet er via dens officielle hjemmeside, der er tilpasset mobilen. Dette kan gøres lige her: mobile.formula1.com.

Mere til historien

Der findes også uofficielle applikationer til andre platforme, blandt andet til Windows Phone. Disse kan findes i de respektive applikations-butikker.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer