Disse nye mobiler kommer i handlen i marts

OVERSIGT: Vi samler her de nye modeller af smartphones og tablets, som kommer i handlen herhjemme i marts måned.

Januar og februar er vanen tro nogle af de måneder, hvor producenterne offentliggør nye modeller, men hvor der er lidt mere stille i butikkerne.

Det begynder dog at ændrer sig lidt i marts måned, hvor de første af de nye modeller kommer i handlen. Vi vil også i marts i år se nogle af de første nye modeller, som er offentliggjort til enten CES-messen, Mobile World Congress eller tiden mellem de to messer.

Højdepunkterne fra Mobile World Congress 2014

Her under kan du se de mobiler og tablets, som kommer i handlen i løbet af denne måned.

Samsung Galaxy S4/S4 mini i Black Edition

Samsung Galaxy S4/S4 mini i Black Edition

Samsung Galaxy S4 og S4 mini i Black Edition

Specifikationerne er de samme, men designet har ændret sig på Samsung Galaxy S4 Black Edition. Designet er i stedet blevet a la det, som kendes fra Galaxy Note 3.

Samsung Galaxy S4 og S4 Mini Black Edition kommer til Danmark

Black Edition-modellerne kommer med det læderagtige look og den visuelle syning langs bagcoveret, som også ses på Galaxy Note 3. Derudover er specifikationerne på produkterne fuldstændig identiske med dem, som allerede er i butikkerne i de andre farvevarianter.

 – TEST Samsung Galaxy S4 – topmodellen skuffer

Den vejledende pris bliver henholdsvis 4.695 og 2.795 kroner, men i retail vil produkterne følge markedspriserne, som aktuelt ligger omkring 3.400 for Galaxy S4 og cirka 2.300 kroner for Galaxy S4 Mini. TDC er blandt de forhandlere, der vil få Black Edition i sortiment.

TEST: Samsung Galaxy S4 mini – en fiks lille sag

LG G2 Mini (Foto: LG)

LG G2 Mini (Foto: LG)

LG G2 Mini

Ugen op til Mobile World Congress offentliggjorde LG deres bud på en ”mini-model” af topmodellen. LG G2 Mini blev fremvist for journalister og andre besøgende på årets MWC-messe.

LG G2 Mini er offentliggjort før tid

LG begrunder LG G2 Mini med, at den skal forsøge at ramme et bredere publikum, derfor den mindre skærm og billigere pris. Ligesom HTC og Samsungs ”mini-modeller”, er der også her gået på kompromis med nogle af specifikationerne. I premium-kategorien er skærme på 5 tommer eller mere blevet normalt. Mens det i midrange-segmentet er skærme på omkring 4.5 tommer. Derfor kommer LG G2 Mini med en 4,7 tommer skærm, quad-core processor, 1 GB RAM, Android 4.4 KitKat og et batteri på 2.440 mAh.

LG G2 Mini – kompakt mellemklasse-mobil

LG G2 Mini vil koste lige under 2.000 kroner uden abonnement, hvilket i forhold til G2’erens dagspris er op mod 1.300 billigere. Den kommer blandt andet i sortiment hos Telia.

WEB-TV: LG G2 Mini – se lavpris G2’eren

Sony Xperia Z2

Sony Xperia Z2 (Foto: Sony)

Sony Xperia Z2 (Foto: Sony)

Sony offentliggjorde deres nye topmodel under årets Mobile World Congress, der helt som ventet har fået navnet Xperia Z2.

Sony Xperia Z2 – ny flagskibsmodel fra Sony

Xperia Z2 kommer en 5.2 tommer Triluminos skærm med X-Reality og til trods for den større skærm end Xperia Z1, så er den smallere end forgængeren.

Sony Xperia Z2 – se specifikationerne

Den nye Sony topmodel har 2,3 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 801 processor med Krait CPU, samt Adreno 330 grafikkort, der giver ekstra power til krævende 3D-spil, 20,7 megapixels med G-objektiv + BIONZ-processor og et batteri på 3.200 mAh.

WEB-TV: Sony Xperia Z2 – se Sonys nye supermobil

Xperia Z2 kommer også med Android 4.4 KitKat under motorhjelmen. Z2 lander i handlen hos de fleste i starten af april måned. Men Telia oplyser til Meremobil.dk, at den allerede er klar hos dem i marts måned, det ligner dog et forsalg. Telefonen bliver først leveret den 4. april.

Galleri: Sony Xperia Z2 – se alle billederne

Prisen ventes, at blive omkring 5.000 kroner uden abonnement, det oplyser Sony Mobile Danmark til MereMobil.dk.

Samsung Galaxy S5 i guld (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S5 i guld (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S5

Stjernen til årets Mobile World Congress, Samsung Galaxy S5, kan i øvrigt allerede forudbestilles hos de fleste mobilforhandlere og teleselskaber.

Andet

Samsung er også på vej med Rose Gold editions af deres Galaxy Note 3-enheder, som også rammer butikkerne i marts/april. Det er endnu uvist præcis, hvornår den bliver tilgængelig og hvilke operatører der eventuelt tager den ind.

Mere til historien

Der vil de næste par måneder komme flere nye modeller, da også HTC og LG ventes at komme med en topmodel i nær fremtid.

Her er kameraet på Samsung Galaxy S21

Kameraspecifikationerne på Samsungs kommende flagskibsserie er blevet lækket på internettet.

(mere…)
Nye billeder af OnePlus 8T lækket

Nye billeder af OnePlus 8T er dukket op på nettet. Billederne bekræfter blandt andet et nyt design på kameramodulet.

(mere…)
Her er Samsungs Galaxy Note20 og Galaxy Watch lineup

I en trailer bekræfter Samsung mere eller mindre en række nye enheder. Her er Samsungs Unpacked-lineup med specifikationer på Galaxy Note20-serien.

(mere…)
Billeder af ASUS ROG Phone 3 lækket

På onsdag løfter ASUS sløret for den tredje generation af ROG Phone-serien. Det betyder selvfølgelig masser af rygter og billeder af den kommende telefon.

(mere…)
Motorola lancerer Moto G Pro med stor skærm og stylus pen

Motorola kommer nu med en telefon, der kunne være et alternativ til Samsung Galaxy Note-serien. Mød Motorola Moto G Pro, som kommer med stylus og stor skærm.

(mere…)
Her er de nye mobiler i oktober

OVERSIGT: Sony og Nokia er klar med nye smartphones, men også Huawei og Apple lurer i kulissen. Se de kommende mobiler for oktober her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram