Disse enheder understøtter iOS 7.1

Har du en iOS-enhed, men har endnu ikke opdateret til iOS 7.1? Se her hvilke enheder, som understøtter den nye opdatering.

Apple iPad 2

Apple iPad 2 (Foto: Apple)

iOS 7.1 opdateringen har været undervejs nogle måneder nu og fem beta versioner er det blevet til, men i stedet for den ventede Gold Master version, der var ventet denne uge, besluttede Apple altså at frigive opdateringen officielt.

Du kan enten downloade iOS 7.1 via iTunes eller på den pågældende iOS-enhed og fejlrettelserne samt nye features, som kommer med iOS 7.1 understøttes på følgende enheder: iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPad Air, iPad Mini med Retina skærm, iPad Mini, iPad (tredje og fjerde generation), iPad 2 og 5. Generation af iPod Touch. Det skriver Pocketnow.com.

- iPhone 4 bliver hurtigere med iOS 7.1

Ofte kan man have sin tvivl om hvorvidt man skal opdatere ældre enheder, men nye målinger viser, at den fire år gamle iPhone 4 faktisk bliver hurtigere med iOS 7.1, end tilfældet var med iOS 7.

Mere til historien

iOS 7.1 bringer også CarPlay med sig, der er Apples bud på en iOS-brugerflade designet til biler, dermed kan du tilslutte din iPhone i biler der understøtter CarPlay.

Apple overvejer high-end iPhone

RYGTER: Apple overvejer en high-high-end iPhone, der skal ligge over Pro og Pro Max.

(mere…)
Gammel iPhone ventes at nå over 340.000 kroner

En iPhone fra 2007 er på auktion og vurderes til at være en ligeså sikker investering, som de toneangivende aktier.

(mere…)
Trods ringe salg: iPhone 15 Plus ventes

iPhone 14 Plus har salgsmæssigt ikke levet op til forventningerne, men rygterne florerer om, at vi alligevel kan forvente en iPhone 15 Plus.

(mere…)
Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram