Disse enheder understøtter iOS 7.1

Har du en iOS-enhed, men har endnu ikke opdateret til iOS 7.1? Se her hvilke enheder, som understøtter den nye opdatering.

Apple iPad 2

Apple iPad 2 (Foto: Apple)

iOS 7.1 opdateringen har været undervejs nogle måneder nu og fem beta versioner er det blevet til, men i stedet for den ventede Gold Master version, der var ventet denne uge, besluttede Apple altså at frigive opdateringen officielt.

Du kan enten downloade iOS 7.1 via iTunes eller på den pågældende iOS-enhed og fejlrettelserne samt nye features, som kommer med iOS 7.1 understøttes på følgende enheder: iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPad Air, iPad Mini med Retina skærm, iPad Mini, iPad (tredje og fjerde generation), iPad 2 og 5. Generation af iPod Touch. Det skriver Pocketnow.com.

- iPhone 4 bliver hurtigere med iOS 7.1

Ofte kan man have sin tvivl om hvorvidt man skal opdatere ældre enheder, men nye målinger viser, at den fire år gamle iPhone 4 faktisk bliver hurtigere med iOS 7.1, end tilfældet var med iOS 7.

Mere til historien

iOS 7.1 bringer også CarPlay med sig, der er Apples bud på en iOS-brugerflade designet til biler, dermed kan du tilslutte din iPhone i biler der understøtter CarPlay.

Rygterne svirrer om nye iPhone-funktioner

Apple har netop offentliggjort datoen for dette års WWDC, men det er ikke nok, da rygterne svirrer om kommende funktioner i iOS 17.

(mere…)
Apple har oplyst datoen

Nu ved vi, hvornår der skal sættes kryds i kalenderen, hvis du vil følge WWDC 2023-keynoten.

(mere…)
Brugt iPhone – den store guide

GUIDE: En billig iPhone kan være en brugt iPhone. Læs her hvad du skal tænke over, før du køber en brugt iPhone.

(mere…)
Apple watchOS 9.4 løser ”vækkeur”-fejl

Apple har netop frigivet nye software til Apple Watch, som løser en træls fejl på vækkeurs-funktionen.

(mere…)
iOS 16.4 med forbedret lyd er klar til download

Apple har netop udsendt nye softwareopdateringer. Tjek din iPhone, Apple Watch og dine andre Apple-dimser.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram