Disse enheder understøtter iOS 7.1

1

Har du en iOS-enhed, men har endnu ikke opdateret til iOS 7.1? Se her hvilke enheder, som understøtter den nye opdatering.

Apple iPad 2
Apple iPad 2 (Foto: Apple)

iOS 7.1 opdateringen har været undervejs nogle måneder nu og fem beta versioner er det blevet til, men i stedet for den ventede Gold Master version, der var ventet denne uge, besluttede Apple altså at frigive opdateringen officielt.

Du kan enten downloade iOS 7.1 via iTunes eller på den pågældende iOS-enhed og fejlrettelserne samt nye features, som kommer med iOS 7.1 understøttes på følgende enheder: iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPad Air, iPad Mini med Retina skærm, iPad Mini, iPad (tredje og fjerde generation), iPad 2 og 5. Generation af iPod Touch. Det skriver Pocketnow.com.

iPhone 4 bliver hurtigere med iOS 7.1

Ofte kan man have sin tvivl om hvorvidt man skal opdatere ældre enheder, men nye målinger viser, at den fire år gamle iPhone 4 faktisk bliver hurtigere med iOS 7.1, end tilfældet var med iOS 7.

Mere til historien

iOS 7.1 bringer også CarPlay med sig, der er Apples bud på en iOS-brugerflade designet til biler, dermed kan du tilslutte din iPhone i biler der understøtter CarPlay.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer