Dette er danskernes mest benyttede browser

I Danmark har vi en anden foretrukken browser end resten af internetverdenen har. Se hvilken vi foretrækker i Danmark.

Chrome Beta Browser

Chrome Beta Browser

På verdensplan er det ”open source-folkene”, som har været i front de seneste år, når det kommer til internetsurf fra computeren. Og omkring 44 procent anvender nu Googles Chrome-browser på globalt plan, mens 30 procent tyr til Mozillas Firefox og kun 14 procent vælger Internet Explorer. Det skriver Computerworld.dk.

- Danskerne søger løs på mobilen i arbejdstiden

Dermed ser det ud til, at Microsofts dominans er forbi, når det kommer til internetbrowsere – med mindre man bor i Danmark.

I Danmark er vi dog fortsat et Microsoft-land og 25 procent af internetbrugen sker fra Internet Explorer, hvilket kun er overgået af Google Chrome, som cirka 38 procent foretrækker.

 - PODCAST: 5G er fremtiden – kom med på rejsen

Derimod er det i Danmark Apples Safari-browser, der indtager tredjepladsen med omkring 21 procent, mens Firefox i Danmark kun benyttes af 12 procent.

Mere til historien

Chrome indtog førstepladsen på browser-barometeret første gang tilbage i marts 2012.

Læs også:

- Flest mails læses på mobilen

Internet Explorer er sendt på pension

Microsoft sender Internet Explorer browseren på pension efter næsten 27 års tro tjeneste.

(mere…)
TDC tvinger Fastspeed til prisstigninger

Fastspeed har netop sendt et brev ud til deres kunder, hvor de oplyser, prisen stiger på 1000/100 Mbit/s bredbåndsforbindelsen.

(mere…)
Første kig på Nighthawk RAXE500 - WiFi 6E gaming- og streamingrouter

VIDEO: En kraftig router med WIFi 6E til entusiasterne. Her er mit første kig på Netgear Nighthawk RAXE500.

(mere…)
Waoo er endnu engang kåret for bedst internet

Waoo sætter rekord igen. Waoo er nemlig for 11. år i træk blevet kåret til "bedste internet" i Loyality Groups årlige undersøgelse Branche Index Internet 2022.

(mere…)
Corona har fremmet digitaliseringen

En ny rapport fra Danmarks Statistik viser, at perioden med coronanedlukninger m.m. har fremmet digitaliseringen hos danskerne.

(mere…)
Elon Musk har aktiveret internetsatellitter over Ukraine

Krigen påvirker ukrainernes adgang til internettet. Det skal Starlink-satellitsystemet skal råde bod på. Tesla-grundlæggeren Elon Musik har nu aktiveret Starlink over Ukraine.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram