Ashton Kutcher skal designe Lenovo tablets

Skuespilleren Ashton Kutcher har spillet Steve Jobs i filmen Jobs, men nu skal han hjælpe konkurrenten Lenovo – i virkeligheden.

Ashton Kutcher designer produkter for Lenovo

Ashton Kutcher skal designe produkter for Lenovo

Ashton Kutcher, som spillede IT-guruen Steve Jobs i filmen ”Jobs”, blev i oktober måned 2013 ansat, som produkt ingeniør og skal fremme Lenovos produkter bl.a. Yoga hybrid tablets.

Lenovo Yoga Tablet 10 HD+ – prisbillig tablet

– ”Dette partnerskab med Lenovo samler min kærlighed til teknologi og design, der gør dit liv bedre. Jeg kan ikke vente med at komme i gang med at hjælpe Lenovo med, at udvikle fremtidens mobile enheder,” sådan lød det dengang var Ashton Kutcher.

- Artiklen fortsætter efter annoncen -

Lenovo oplyser til MereMobil.dk, at Ashton Kutcher kun skal designe tablets og ikke smartphones for producenten.

David Roman, Lenovo Chief Marketing Officer, bekræftede det nye line-up af tablets, og siger Kutcher arbejder meget på brugeroplevelsen. Det skriver Afterdawn.com.

Lenovo: Derfor kommer vores telefoner ikke til Danmark

– ”Han ikke kun ser sig som en ingeniør, men han er en ingeniør. Hvis han ser et problem, så vil han løse det,” siger Roman om Kutcher.

Teknologi-verdenen er ikke ny for Ashton Kutcher, han har tidligere være co-founder af venture kapitals gruppen A-Grade Investments, som har været tidlige investorer i blandt andet Foursquare, Airbnb og Uber.

Ashton Kutcher i rollen som Steve Jobs i filmen "Jobs"

Ashton Kutcher i rollen som Steve Jobs i filmen “Jobs”

Lenovo klar med nye smartphone – men ikke til DK

Mere til historien

Ashton Kutcher spillede Apple-grundlæggeren Steve Jobs i filmen “Jobs”. En rolle han, som var en drømmerolle for ham, da han altid har været glad for teknologi-verdenen og rollen var en combination af de tog skuespilleriet.


Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.