Ashton Kutcher skal designe Lenovo tablets

0

Skuespilleren Ashton Kutcher har spillet Steve Jobs i filmen Jobs, men nu skal han hjælpe konkurrenten Lenovo – i virkeligheden.

Ashton Kutcher designer produkter for Lenovo
Ashton Kutcher skal designe produkter for Lenovo

Ashton Kutcher, som spillede IT-guruen Steve Jobs i filmen ”Jobs”, blev i oktober måned 2013 ansat, som produkt ingeniør og skal fremme Lenovos produkter bl.a. Yoga hybrid tablets.

Lenovo Yoga Tablet 10 HD+ – prisbillig tablet

– ”Dette partnerskab med Lenovo samler min kærlighed til teknologi og design, der gør dit liv bedre. Jeg kan ikke vente med at komme i gang med at hjælpe Lenovo med, at udvikle fremtidens mobile enheder,” sådan lød det dengang var Ashton Kutcher.

Lenovo oplyser til MereMobil.dk, at Ashton Kutcher kun skal designe tablets og ikke smartphones for producenten.

David Roman, Lenovo Chief Marketing Officer, bekræftede det nye line-up af tablets, og siger Kutcher arbejder meget på brugeroplevelsen. Det skriver Afterdawn.com.

Lenovo: Derfor kommer vores telefoner ikke til Danmark

– ”Han ikke kun ser sig som en ingeniør, men han er en ingeniør. Hvis han ser et problem, så vil han løse det,” siger Roman om Kutcher.

Teknologi-verdenen er ikke ny for Ashton Kutcher, han har tidligere være co-founder af venture kapitals gruppen A-Grade Investments, som har været tidlige investorer i blandt andet Foursquare, Airbnb og Uber.

Ashton Kutcher i rollen som Steve Jobs i filmen "Jobs"
Ashton Kutcher i rollen som Steve Jobs i filmen “Jobs”

Lenovo klar med nye smartphone – men ikke til DK

Mere til historien

Ashton Kutcher spillede Apple-grundlæggeren Steve Jobs i filmen “Jobs”. En rolle han, som var en drømmerolle for ham, da han altid har været glad for teknologi-verdenen og rollen var en combination af de tog skuespilleriet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer