Android 4.4 KitKat nærmer sig LG G2

1

Den internationale model af LG G2 modtager netop nu Android 4.4.2 KitKat, dermed ventes den også snart at ramme de danske enheder.

LG G2
LG G2 (Foto: LG)

Android 4.4.2 KitKat er længe ventet på LGs topmodel G2, men der er godt nyt, da den internationale model netop er begyndt at få opdateringen via OTA. Det skriver GSMArena.com.

Nogle brugere med LG G2 blandt andet kunder hos AT&T modtog den i sidste uge af februar, og nu nærmer den sig altså også de danske breddegrader.

LG G2 får Android KitKat i 2014

Android 4.4.2 KitKat kommer med en række forbedringer, hvilket blandt andet indbefatter hurtigere performance, bedre batteriliv og flere Knock On features.

TEST: LG G2 – LG har slået en seks’er (minitest)

Opdateringen udrulles gradvist, derfor kan det tage nogle dage eller uger inden Android 4.4.2 KitKat bliver tilgængelig på din LG G2-enhed. Det skal også lige siges, at LG endnu ikke har bekræftet, at opdateringen er på vej til de danske modeller endnu.

Mere til historien

Der kan være forskel på, hvornår en opdatering er klar til LG G2-ejere med forskellige teleselskaber, da opdateringer testes op mod netværket.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer