Android 4.4 KitKat nærmer sig LG G2

Den internationale model af LG G2 modtager netop nu Android 4.4.2 KitKat, dermed ventes den også snart at ramme de danske enheder.

LG G2

LG G2 (Foto: LG)

Android 4.4.2 KitKat er længe ventet på LGs topmodel G2, men der er godt nyt, da den internationale model netop er begyndt at få opdateringen via OTA. Det skriver GSMArena.com.

Nogle brugere med LG G2 blandt andet kunder hos AT&T modtog den i sidste uge af februar, og nu nærmer den sig altså også de danske breddegrader.

- LG G2 får Android KitKat i 2014

Android 4.4.2 KitKat kommer med en række forbedringer, hvilket blandt andet indbefatter hurtigere performance, bedre batteriliv og flere Knock On features.

- TEST: LG G2 – LG har slået en seks’er (minitest)

Opdateringen udrulles gradvist, derfor kan det tage nogle dage eller uger inden Android 4.4.2 KitKat bliver tilgængelig på din LG G2-enhed. Det skal også lige siges, at LG endnu ikke har bekræftet, at opdateringen er på vej til de danske modeller endnu.

Mere til historien

Der kan være forskel på, hvornår en opdatering er klar til LG G2-ejere med forskellige teleselskaber, da opdateringer testes op mod netværket.

LG’s fleksible OLED TV er klar på hylderne

LG lancerer nu verdens første fleksible OLED TV, som kan skifte form fra flad til buet. Se pris og tilgængelighed her. 

(mere…)
Skal du have en smart-vaskemaskine? Test af LG's vaskemaskine med smarthome-funktion

SMARTHOME: Jeg har testet topprodukterne inden for smartvaskemaskiner fra LG. Jeg er både imponeret og skuffet.

(mere…)
LG Tone - nyt spændende in-ear headset

Headsettet LG Tone har aktivstøjreduktion og en opladeæske, der kan fjerne bakterier.

(mere…)
Husker du LG? Innovativ og katastrofal

FARVEL LG: Mobilindustrien har mistet en spiller, der til tider skabte innovative produkter, men som også sendte mobilafdelingen på overarbejde.

(mere…)
LG smider håndklædet i ringen – færdig med smartphones

LG har officielt meldt ud, at de ikke længere vil producere smartphones. Nu lukker LG mobilafdelingen helt ned.

(mere…)
LG overvejer at lukke mobilafdelingen

RYGTE: Det tyder på, at LG har sat smartphone-lanceringer på pause og overvejer kraftigt om mobilafdelingen helt skal lukkes ned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram