Android 4.4.3 begynder at spøge

Netop nu får flere og flere opdateringen til Android 4.4.2 KitKat, men den næste opdatering Android 4.4.3 spøger i baggrunden.

Android KitKat-figur uden for Googleplex

Android figurer uden for Googleplex

Det er langt fra alle enheder, som har fået Android 4.4.2 KitKat-opdateringen endnu. Flere og flere får den netop nu, men der er fortsat mange der mangler. Og udbredelsen af opdateringen er endnu minimal, men allerede nu arbejder Google på Android 4.4.3 opdateringen. Det skriver Pocketnow.com.

Android 4.4.3 ventes fortsat, at tilhøre KitKat-serien, da opdateringen umiddelbart ikke byder på nogle større ændringer.

Skal man tro kilder, så er der mest tale om en opdatering, som retter småfejl med kamerafokus, WiFi, Bluetooth, dataforbrugsgraf og flere andre ting. Du kan se den fulde changelog på Androidpolice.com.

Det er endnu uvist, hvornår Android 4.4.3 frigives til offentligheden.

Mere til historien

Android 4.4.2 KitKat var ved Googles opgørelse den 3. marts 2014 installeret på 2,5 procent af de aktive Android-enheder.

Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
Nu kan du prøve Android 12 på OnePlus Nord

Den første OnePlus Nord får en forsmag på Android 12, før Nord 2.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 4 får nye hængsler

Rygterne svirrer om den kommende foldbare Galaxy Z Fold 4 fra Samsung. Det ventes, at den kommer med bedre kamera og redesignede hængsler.

(mere…)
Første telefon med ny Snapdragon-processor er klar til sommer?

Snapdragon 8 Gen 1 sidder i de fleste Android-topmodeller i dag, men en efterfølger er ifølge rygterne på vej. Rygterne taler om Snapdragon 8 Gen 1+.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram