6% iOS-enheder havde på 24-timer installeret iOS 7.1

0

En ny opgørelse fra Analysefirmaet Chitika viser, at på kun 24-timer havde 5,9 procent af de aktive iOS-enheder i Nord Amerika installeret iOS 7.1.

Opgørelse fra Chitika vedrørende adoptionen af iOS 7.1 opdateringen
Opgørelse fra Chitika vedrørende adoptionen af iOS 7.1 opdateringen

Selvom det først blev frigivet mandag aften (dansk tid), så er iOS 7.1 allerede blevet installeret på 5,9 procent af de aktive iOS-enheder i Nord Amerika, ifølge en ny opgørelse fra analysefirmaet Chitika. Det skriver Macrumors.com.

iOS 7.1 endelig frigivet fra Apple

Chitika har fået deres tal ud fra måling af annoncevisninger på millioner af iOS-baserede enheder i USA og Canada fra den 9. marts til 11. marts 2014.

Antallet af downloads af den nye software svarer rimelig til, at der med den foregående iOS 7.0.6 blev installeret på 13,3 procent iOS-enheder på 48 timer og fire dage senere på 25 procent.

WEB-TV: Her er nyhederne i iOS 7.1

Når Apple udsender deres større opdateringer, som eksempelvis iOS 7 er der endnu mere run på serverne. Der er også nu mere end 80 procent af alle aktive iOS-enheder, som har iOS 7 eller nyere installeret. Det viser tal fra Apple.

Den næste store iOS-opdatering, der ventes at hedde iOS 8, kommer formentlig til efteråret.

Mere til historien

Apple er uden tvivl den producent, der er bedst til at få brugerne til at opdaterer deres enheder og sender opdateringer hurtigst ud til alle. Der skal heller ikke udvikles til flere tusinde forskellige enheder med forskellige skærmstørrelser eller noget – her skal det “kun” passe til et par generationer af iPhone, iPad og iPod Touch.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer