YotaPhone – anden generation afsløret til MWC

0

Yota Device lancerede deres første smartphone i december nu er anden generation annonceret, dog først klar på markedet i 4. kvartal.

YotaPhone anden generation (Foto: Yota Device)
YotaPhone anden generation (Foto: Yota Device)

Yota Devices står bag den første smartphone med to skærme er nu klar med den næste generation.

YotaPhone er nu lanceret

I mandags offentliggjorde Yota Device så denne anden generation til Mobile World Congress. Hos YotaDevices tror man på, at ”always-on” skærme, der lader brugerne være forbundet uden aktivt at skulle gøre noget, så det forstyrrer folk omkring dig m.m.

– “The future of smartphones is always-on displays allowing users to stay connected without turning off the real world and disrupting the people around you. The next generation YotaPhone takes this totally innovative concept in smartphones and makes it even better. Now, with two full-touch displays, the next generation YotaPhone is twice as smart, twice as useful and twice as beautiful,” lyder det fra Yota Devices CEO Vlad Martynov.

På den første generation af YotaPhone kom notifikationer og anden vigtig information frem automatisk på YotaPhones ”always-on” skærm. Mens det med anden generation nu også er muligt, at åbne og besvare disse notifikationer med blot et ”klik” og uden at ”vække og aktivere” farveskærmen.

Den nye YotaPhone kommer med 4,7 tommer ”always-on” EPD-skærm med højere opløsning og højere ppi, samt indbygget lys. Farveskærmen er en 5,0 tommer AMOLED-skærm. De øvrige specifikationer tæller en quad-core Qualcomm 800 processor, trådløs opladning og NFC.

Anden generation af YotaPhone er dog ikke lige på vej i butikkerne. Den forventes først på markedet i EMEA og Rusland i fjerde kvartal i år, samt på det amerikanske og asiatiske marked tre-fire måneder senere. Om vi skal forvente at se YotaPhone på det danske marked er endnu usikkert.

Mere til historien

De kunne også oplyse, at der var flere nye applikationer på vej, samt oplyse at de har gjort deres SDK tilgængelig for tredjeparts udviklere. Værktøjere og information kan findes på hjemmesiden.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer