Wall Street reagerer på WhatsApp-købet

Facebook købte i sidste uge den populære besked-applikation, WhatsApp, hvilket har givet flere forskellige reaktioner på Wall Street.

Menneskeheden er begyndt at være en race, som checker-ud af den virkelige verden for at følge med i, hvad der sker i den virtuelle verden. Dette er Facebooks milliard-købet af besked-applikationen WhatsApp.

 – Facebook køber WhatsApp for gigantbeløb

– ”19 milliarder dollars – 4 milliarder i rene kontanter og resten i Facebook-aktier. Her på Wall Street er, man lidt stresset over først ikke at vide hvad WhatsApp rent faktisk er for en størrelse. Applikationen er noget mere kendt i Europa, end den er her i USA. Dernæst er der nogle få kritikere, der mener at Facebook har overbetalt af den simple årsag, at de er så desperate for at få flere brugere, samt holde på dem de har. Men så er der så også dem, der siger at WhatsApp er fremtidens teleselskab og når man tænker på, at intet mindre end 10 procent af verdensbefolkning bruger en forfærdelig masse tid på sociale medier. Jamen så, er den mindste trussel fra disse slags tjenester af stor betydning for Facebook, så hvorfor ikke tage action nu og fjerne den trussel for altid,” sådan lyder det fra Carina Møller Jensen, korrespondent Jyskebank.tv.

 – Derfor har Facebook købt WhatsApp

Indholdet som skulle være vist her, er ikke tilgængeligt længere. Vi har derfor fjernet dette. Vi beklager ulejligheden.

WhatsApp har mere end 450 millioner brugere og er særligt populær i Asien og Europa.

 – Køb af WhatsApp kan ramme telebranchen

Mere til historien

Der er rigtig meget godt at sige om Facebook, men når en tjeneste bliver så stor, som tilfældet er, så skal man også være ekstra opmærksom. Facebook er nemlig også et sted, hvor svindlere huserer. Senest har der været et svindelnummer, som truede med at lukke din Facebook-profil ned, dette er ikke noget Facebook har at gøre med.

Pas på: Farlig advarsel på Facebook er fusk

Læs også:

WhatsApp nærmer sig en halv milliard brugere

Skal Meta bruge DINE data til træning?

Hvis du ikke ønsker, at Meta skal bruge dine data til træning af kunstig intelligens, så er denne artikel værd at læse.

(mere…)
Falske annoncer med tv-værter overdrages til EU

Dansk tilsyn vurderer, at EU-reglerne overtrædes af Meta på Facebook og Instagram.

(mere…)
Opråb til Meta: Stop svindlen

Meta mener det er vanskeligt, at stoppe svindleres annoncer. Kunstig intelligens er sat på opgaven, men fejler.

(mere…)
Facebook lockout og lidt om Galaxy S24+

Mød Henrik, der blev hacket og smidt ud af Facebook. Hør, hvordan han genvandt kontrollen og adgangen til Facebook.

(mere…)
Medie: Facebook er i frit fald

Danskernes brug af sociale medier - især Facebook - falder. Netflix er også på retur, mens stort set ingen danskere streamer Pluto TV.

(mere…)
Sådan gør du din Facebook-konto mere sikker

GUIDE: Læs her hvordan du aktiverer totrinsbekræftelse på Facebook, så din Facebook-konto bliver mere sikker.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram