Wall Street reagerer på WhatsApp-købet

0

Facebook købte i sidste uge den populære besked-applikation, WhatsApp, hvilket har givet flere forskellige reaktioner på Wall Street.

Menneskeheden er begyndt at være en race, som checker-ud af den virkelige verden for at følge med i, hvad der sker i den virtuelle verden. Dette er Facebooks milliard-købet af besked-applikationen WhatsApp.

 – Facebook køber WhatsApp for gigantbeløb

– ”19 milliarder dollars – 4 milliarder i rene kontanter og resten i Facebook-aktier. Her på Wall Street er, man lidt stresset over først ikke at vide hvad WhatsApp rent faktisk er for en størrelse. Applikationen er noget mere kendt i Europa, end den er her i USA. Dernæst er der nogle få kritikere, der mener at Facebook har overbetalt af den simple årsag, at de er så desperate for at få flere brugere, samt holde på dem de har. Men så er der så også dem, der siger at WhatsApp er fremtidens teleselskab og når man tænker på, at intet mindre end 10 procent af verdensbefolkning bruger en forfærdelig masse tid på sociale medier. Jamen så, er den mindste trussel fra disse slags tjenester af stor betydning for Facebook, så hvorfor ikke tage action nu og fjerne den trussel for altid,” sådan lyder det fra Carina Møller Jensen, korrespondent Jyskebank.tv.

 – Derfor har Facebook købt WhatsApp

Indholdet som skulle være vist her, er ikke tilgængeligt længere. Vi har derfor fjernet dette. Vi beklager ulejligheden.

WhatsApp har mere end 450 millioner brugere og er særligt populær i Asien og Europa.

 – Køb af WhatsApp kan ramme telebranchen

Mere til historien

Der er rigtig meget godt at sige om Facebook, men når en tjeneste bliver så stor, som tilfældet er, så skal man også være ekstra opmærksom. Facebook er nemlig også et sted, hvor svindlere huserer. Senest har der været et svindelnummer, som truede med at lukke din Facebook-profil ned, dette er ikke noget Facebook har at gøre med.

Pas på: Farlig advarsel på Facebook er fusk

Læs også:

WhatsApp nærmer sig en halv milliard brugere

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer