Ugens highlights – de mest læste artikler

OVERBLIK: LG klar med nye telefoner, mobilbetalings-tjenesten Paii åbner i Danmark og nedtællingen til Mobile World Congress er i gang.

Kalender

Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

Nedtællingen til årets Mobile World Congress er for alvor i gang. Den starter mandag den 25. februar, men allerede søndag den 23. februar afholdes de første presseevents.

 – Hvad er Mobile World Congress (MWC)?

Ugen op til har også budt på en masse rygter og nogle offentliggørelser. LG G2 mini er eksempelvis blevet offentliggjort før tid, men er altså en ny telefon, som vi glædeR os til bliver fremvist til MWC. Foruden det har LG også offentliggjort L Series III.

 – LG G2 mini vises i teaservideo

Samsung ventes, at offentliggøre deres kommende topmodel til messen, men allerede nu er en masse detaljer lækket, hvis der er hold i oplysningerne fra kilderne.

Samsung Galaxy S5 – følg Unpacked 5-event

Den forgangne uge har Facebook købt beskedtjenesten WhatsApp for 16 milliarder dollars.

 – Facebook køber WhatsApp for gigantbeløb

Sidste uge kunne vi fortælle om en SMS-besked, der florerede rundt og var et svindelnummer. Men også på Facebook skal man være vågen, der florer nemlig også et svindelnummer netop nu.

Og slutteligt kan vi lige nævne, at vi, MereMobil.dk, netop har flyttet server, hvilket forhåbentlig gør siden fungerer bedre og kan klare et større besøgstal.

Næste uge står på Mobile World Congress, se hvordan du kan følge med her. Faktisk starter vi allerede i dag med de første pressemøder med Huawei og LG.

Få overblikket over ugens mest læste artikler i hitlisten herunder.

Hitlisten uge 8 2014

01. Farlig advarsel på Facebook er fusk

02. TEST: Nokia Lumia 1520 – en gigantisk kæmpe

03. Paii – teleselskabernes mobilbetaling er åbnet

04. HTC M8 – den næste topmodel kommer den 25. marts

05. Paii går uden om Windows Phone

06. Prisforskellen på Android og iOS forøges

07. Pressefotos lækket af kommende HTC One

08. Prisen på Galaxy S5 vil styrtdykke

09. Mobilernes forårs-kollektion er på vej 

10. WEB-TV: Det tager flere år at udbrede Paii

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge. Husk også at følge med via vores nyhedsbrev.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram