Telia: iPhone sælger fortsat bedst

Januar er den store udsalgsmåned, men det betød ikke danskerne købte billige smartphones, tværtimod.

iPhone 5S og iPhone 5C

iPhone 5S og iPhone 5C

Telia har netop offentliggjort deres top 10 liste over de mest solgte mobiltelefoner i januar måned og her ses det tydeligt, at Apples iPhones fortsat er populær hos danskerne.

TEST: Apple iPhone 5S

Det blev i januar til en klar førsteplads for Apples iPhone 5S, mens den ældre iPhone 4S snuppede andenpladsen. Samsung er slet ikke repræsenteret på listen med deres topmodeller, Galaxy S4 og Galaxy Note 3 – til gengæld er deres Galaxy S4 Mini blevet en salgssucces.

 - TEST: Samsung Galaxy S4 Mini

HTC One, som blev kåret til ”Årets Mobil 2013”, har placeret sig på en 6. plads, mens LG G2 er på 9. pladsen. Mere overraskende finder telefoner, som Samsung Galaxy Xcover 2, Nokia 301, Sony Xperia Go og Nokia Lumia 520 også plads på listen.

 - TEST: HTC One

 

Telias Top 10 liste over solgte mobiltelefoner i januar 2014 (Kilde: Telia)

Telias Top 10 liste over solgte mobiltelefoner i januar 2014 (Kilde: Telia)

iPhone 5C, som tidligere har haltet efter salgsmæssigt i forhold til iPhone 5S, er måske også ved at falde i danskernes smag. I januar måned har den i hvert fald hos Telia solgt nok til, at komme ind på 7. pladsen.

 - TEST: Apple iPhone 5C

Inden vi ser os om, så er der en masse nye telefoner på vej. Det er nemlig ved at være tid til forårets ”kollektioner” af mobiltelefoner. I sidste uge i februar forventes det blandt andet at Samsung vil præsentere deres næste topmodel, Galaxy S5, til en event ved Mobile World Congress.

 - Samsung Galaxy S5 præsenteres den 24. februar 2014

Der er generelt store forventninger til mobilproducenterne i 2014. Også HTC og LG formåede nemlig, at komme med nogle meget anmelderroste smartphones sidste år, og i 2014 forventes efterfølgerne at blive lanceret. Telia har også forventninger til, at Sony Xperia Z1 Compact, som er en topmodel i en mere kompakt størrelse, vil være at finde på hitlisterne i fremtiden.

 - WEB-TV: Sony Xperia Z1 Compact - se testen

Mere til historien

Det er spændende om de kommende smartphones fra konkurrenterne gør, at Apple bliver skubbet væk fra tronen. De har haft indtaget førstepladsen meget længe.

iOS 16.4 med forbedret lyd er klar til download

Apple har netop udsendt nye softwareopdateringer. Tjek din iPhone, Apple Watch og dine andre Apple-dimser.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Så godt sælger iPhone i Kina

Det går godt for Apple på det kinesiske marked, hvor særligt iPhone 13-serien klarede sig flot i 2022.

(mere…)
Lydkvaliteten bliver bedre på din iPhone

Fra iOS 16.4 forbedres lydkvaliteten ved telefonsamtaler fra iPhone.

(mere…)
iPhone 15 får hurtigopladning - men ...

Analytikeren Ming-Chi Kuo mener, at Apple på dette års iPhone-modeller får hurtigopladning - dog med begrænsninger.

(mere…)
Se den påskegule iPhone

VIDEO: Gul er forårets farve. Kom tæt på iPhone 14 i en genopfrisket variant.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram