Telia: iPhone sælger fortsat bedst

0

Januar er den store udsalgsmåned, men det betød ikke danskerne købte billige smartphones, tværtimod.

iPhone 5S og iPhone 5C
iPhone 5S og iPhone 5C

Telia har netop offentliggjort deres top 10 liste over de mest solgte mobiltelefoner i januar måned og her ses det tydeligt, at Apples iPhones fortsat er populær hos danskerne.

– TEST: Apple iPhone 5S

Det blev i januar til en klar førsteplads for Apples iPhone 5S, mens den ældre iPhone 4S snuppede andenpladsen. Samsung er slet ikke repræsenteret på listen med deres topmodeller, Galaxy S4 og Galaxy Note 3 – til gengæld er deres Galaxy S4 Mini blevet en salgssucces.

 – TEST: Samsung Galaxy S4 Mini

HTC One, som blev kåret til ”Årets Mobil 2013”, har placeret sig på en 6. plads, mens LG G2 er på 9. pladsen. Mere overraskende finder telefoner, som Samsung Galaxy Xcover 2, Nokia 301, Sony Xperia Go og Nokia Lumia 520 også plads på listen.

 – TEST: HTC One

 

Telias Top 10 liste over solgte mobiltelefoner i januar 2014 (Kilde: Telia)
Telias Top 10 liste over solgte mobiltelefoner i januar 2014 (Kilde: Telia)

iPhone 5C, som tidligere har haltet efter salgsmæssigt i forhold til iPhone 5S, er måske også ved at falde i danskernes smag. I januar måned har den i hvert fald hos Telia solgt nok til, at komme ind på 7. pladsen.

 – TEST: Apple iPhone 5C

Inden vi ser os om, så er der en masse nye telefoner på vej. Det er nemlig ved at være tid til forårets ”kollektioner” af mobiltelefoner. I sidste uge i februar forventes det blandt andet at Samsung vil præsentere deres næste topmodel, Galaxy S5, til en event ved Mobile World Congress.

 – Samsung Galaxy S5 præsenteres den 24. februar 2014

Der er generelt store forventninger til mobilproducenterne i 2014. Også HTC og LG formåede nemlig, at komme med nogle meget anmelderroste smartphones sidste år, og i 2014 forventes efterfølgerne at blive lanceret. Telia har også forventninger til, at Sony Xperia Z1 Compact, som er en topmodel i en mere kompakt størrelse, vil være at finde på hitlisterne i fremtiden.

 – WEB-TV: Sony Xperia Z1 Compact – se testen

Mere til historien

Det er spændende om de kommende smartphones fra konkurrenterne gør, at Apple bliver skubbet væk fra tronen. De har haft indtaget førstepladsen meget længe.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer