Telia: iPhone sælger fortsat bedst

Januar er den store udsalgsmåned, men det betød ikke danskerne købte billige smartphones, tværtimod.

iPhone 5S og iPhone 5C

iPhone 5S og iPhone 5C

Telia har netop offentliggjort deres top 10 liste over de mest solgte mobiltelefoner i januar måned og her ses det tydeligt, at Apples iPhones fortsat er populær hos danskerne.

TEST: Apple iPhone 5S

Det blev i januar til en klar førsteplads for Apples iPhone 5S, mens den ældre iPhone 4S snuppede andenpladsen. Samsung er slet ikke repræsenteret på listen med deres topmodeller, Galaxy S4 og Galaxy Note 3 – til gengæld er deres Galaxy S4 Mini blevet en salgssucces.

 - TEST: Samsung Galaxy S4 Mini

HTC One, som blev kåret til ”Årets Mobil 2013”, har placeret sig på en 6. plads, mens LG G2 er på 9. pladsen. Mere overraskende finder telefoner, som Samsung Galaxy Xcover 2, Nokia 301, Sony Xperia Go og Nokia Lumia 520 også plads på listen.

 - TEST: HTC One

 

Telias Top 10 liste over solgte mobiltelefoner i januar 2014 (Kilde: Telia)

Telias Top 10 liste over solgte mobiltelefoner i januar 2014 (Kilde: Telia)

iPhone 5C, som tidligere har haltet efter salgsmæssigt i forhold til iPhone 5S, er måske også ved at falde i danskernes smag. I januar måned har den i hvert fald hos Telia solgt nok til, at komme ind på 7. pladsen.

 - TEST: Apple iPhone 5C

Inden vi ser os om, så er der en masse nye telefoner på vej. Det er nemlig ved at være tid til forårets ”kollektioner” af mobiltelefoner. I sidste uge i februar forventes det blandt andet at Samsung vil præsentere deres næste topmodel, Galaxy S5, til en event ved Mobile World Congress.

 - Samsung Galaxy S5 præsenteres den 24. februar 2014

Der er generelt store forventninger til mobilproducenterne i 2014. Også HTC og LG formåede nemlig, at komme med nogle meget anmelderroste smartphones sidste år, og i 2014 forventes efterfølgerne at blive lanceret. Telia har også forventninger til, at Sony Xperia Z1 Compact, som er en topmodel i en mere kompakt størrelse, vil være at finde på hitlisterne i fremtiden.

 - WEB-TV: Sony Xperia Z1 Compact - se testen

Mere til historien

Det er spændende om de kommende smartphones fra konkurrenterne gør, at Apple bliver skubbet væk fra tronen. De har haft indtaget førstepladsen meget længe.

Telia: Voksende omsætning – men mister mobilkunder

Den danske afdeling af Telia har i det seneste år mistet 16.000 mobilkunder, det viser det seneste årsregnskab.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Mac Mini M2 test | Fantastisk og billig

TEST: Apple har skruet den bedste desktopcomputer sammen, at du kan købe – til prisen. Mac Mini er billig, hurtig og fantastisk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram