Sony SmartBand – tilgængelighed og pris

1

Wearable gadgets er in i år og Sony er også med på moden. Se hvornår Sony SmartBand rammer de danske butikker.

Sony SmartBand (Foto: Sony)
Sony SmartBand (Foto: Sony)

Samtidig med offentliggørelsen af Xperia Z2 og Xperia Z2 Tablet fik Sonys SmartBand lidt yderligere opmærksomhed. Der blev talt om det nye armbånd, som logger næsten alt i dit, første gang til CES-messen i Las Vegas.

WEB-TV: Sony Xperia Z2 – se Sonys nye supermobil

Hvis man køber Xperia Z2 den første uge, så får man SmartBand med gratis. Men gør man ikke det, så kan det købes i løssalg til en pris på omkring 750-800 kroner, det oplyser Sony Mobile Danmark til MereMobil.dk.

Sony SmartBand og Lifelog

Sony SmartBand kommer i handlen samtidig med Xperia Z2, hvilket er i starten af april måned. Den præcise dato oplyses, når vi kommer tættere på lanceringen.

Mere til historien

Der findes et væld af forskellige wearable gadgets. Fitbit, Garmin, Huawei og LG har også deres bud på et smart-armbånd ude – Samsung satser mere på smartwatches, hvor Sony også lanceret en model – Sony Smartwatch.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer